İşkenceci kocasını öldüren Melek İpek tahliye edildi

İşkence ve şiddet gördüğü eşini av tüfeğiyle öldüren Melek İpek hakkındaki karar çıktı. Olayı meşru savunma olarak gören mahkeme İpek'in tahliyesine karar verdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Antalya'da eşi tarafınadan işkence ve şiddete uğrayan Melek İpek, eşi Ramazan İpek'i av tüfeğiyle öldürmüştü. 2 çocuk annesi Melek İpek mahkeme tahliyesine karar verdi.

SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel'in haberine göre; Antalya'da geçen 7 Ocak'ta kendisine işkence yapıp ölümle tehdit ettiği iddiasıyla eşi Ramazan İpek'i (36) av tüfeğiyle öldüren 2 çocuk annesi Melek İpek (31), 'meşru savunmada sınırın aşılması mazur görülebilecek bir heyecan, korku ve telaştan ileri gelmiş ise faile ceza verilmez' hükmü gereğince tahliye edildi.

İşkenceci kocasını öldüren Melek İpek tahliye edildi ile ilgili etiketler tahliye kadına şiddet melek ipek cinayet davası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.