İskambil falı nasıl bakılır? Fal çeşitlerinden tarot falı hakkında bilmeniz gerekenler

Farsça bir kökene sahip olan fal kelimesi talih anlamına gelir. Günümüzde en çok bakılan fal çeşitlerinden olan iskambil falı kaç kartla bakılır? Kadim bir geçmişe sahip olan fal bakmanın bazı püf noktaları olsa da iskambil falı onlardan ayrılır. Peki iskambil falı nasıl bakılır?

Talih ve gelecek hakkında kehanette bulunmanın en çok kullanılan yöntemlerinden olan fal bakmanın birkça çeşidi vardır. Tarot, iskambil ve el falı bunlardan bazılarıdır. Kişinin geleceğine dair tahminlerde bulunma üzerine kurulu iskambil falında da en güçlü çark kader çarkıdır. Geçmişte de nelerin yaşandığına dair ipuçları veren iskambil falı nasıl bakılır?

İskambil falının kökeni Hindistan ve Çin'e kadar uzanır. 78 kart vardır. Bu kartların 22'si büyük, geri kalanları ise küçük arkana ismiyle bilinir.

Tarottaki en güçlü ve iyi kartlardan biri kader çarkıdır. Bu kart kişinin hem özel yaşamında hem de iş hayatında mutlu ve başarılı olacağını gösterir.

Tarot Falı Nasıl Bakılır?

Falı baktıran kişiye kartlara odaklanması söylenir. Kişi hazır hissettiğinde üç tane kart seçer. Ortadaki kart self kartıdır. Kişinin duygu ve düşüncelerine, karakter yapısına ve kişiliğine dair bilgiler verir. Soldaki kart içinde bulunduğu mevcut duruma dair ipuçları taşır. Mutsuz, kaygılı ya da umutlu olup olmadığı sağ taraftaki karta göre değerlendirilir.

Sol taraftaki kart ise kişinin hayatında önemli rol oynayan kişileri, hayati kararlarını, hayallerini ve planlarını simgeler.

Daha sonra 4 kart daha seçilir. Bu kartlara bakılarak kişinin ilişkileri, özel yaşamı, ailesi ve kariyeriyle ilgili kehanetlerde bulunulur.

İskambil falı nasıl bakılır? Fal çeşitlerinden tarot falı hakkında bilmeniz gerekenler ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı sağlık tarot falı nasıl bakılır iskambil falı nasıl bakılır
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.