İşitme engelli milli futbolcular İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okudu

İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı, Fransa'yı 3-0 mağlup ederek Brezilya'da düzenlenecek olimpiyat oyunlarına katışmaya hak kazandı. Karşılaşma öncesinde İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okuyan futbolcuların görüntüleri büyük beğeni topladı

İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı, 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları elemelerinde (Deaflympics) Fransa ile karşı karşıya geldi. Milli Takım, 3-0 kazandığı maç ile Bezilya'da yapılacak olimpiyat oyunlara katılmaya hak kazandı.

İşitme engelli milli futbolcular İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okudu

Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan maçta milli takım 20. dakikada Emre Can Dönmez, 43. dakikada ise Mete Kılıç'ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İşitme engelli milli futbolcular İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okudu - Resim : 2

İkinci yarı iyi bir oyun ortaya koyan ve birçok pozisyona giren ay-yıldızlı takım, 84. dakikada Murat Bek ile farkı 3'e çıkardı. Kalan sürede gol olmayınca milliler sahadan 3-0 galip ayrıldı.

İSTİKLAL MARŞI'NI İŞARET DİLİ İLE OKUDULAR

İşitme Engelliler Milli Futbol Takımı'nın karşılaşma öncesi verdiği görüntü büyük beğeni topladı. Milli futbolcular, İstiklal Marşı'nı işaret dili ile okudu. Ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İşitme engelli milli futbolcular İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okudu - Resim : 3

 

İşitme engelli milli futbolcular İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okudu ile ilgili etiketler Milli Takım İstiklal Marşı işitme engelliler işaret dili

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.