Isırılan kulağı yerine dikilemedi

Karaman’da Sezai Ç. (19) ile apartmanına posta dağıtmak için girmeye çalışan ve bahçedeki köpeği tutmasını isteyen Onur Kızıl (25) arasında kavga çıktı. Kızıl'ın kulağını ısırarak, koparan Sezai Ç., çıkarıldığı makemece serbest bırakıldı. . Tedavisi devam eden Kızıl'ın ise kopan kulağı dikilemedi. Postacı arkadaşları ise olayı protesto ettiler.

İddiaya göre, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören postacı Onur Kızıl, posta dağıtımı sırasında adres araştırması yaparken bir çocuk tarafından gezdirilen köpeğin üzerine geldiğini ve ayağını ısırdı.

TOKAT ATTI

Çocuğu köpeği kendisinden uzaklaştırması için uyardığını ifade eden Kızıl, bunun üzerine yanına gelen çocuğun ağabeyi S.Ç'nin kendisine tepki göstererek tokat attığını anlattı.

S.Ç. ile aralarında kavga çıktığını, olayı gören diğer aile bireylerinin de kendisine saldırdığını iddia eden Kızıl, şunları kaydetti: "Kavga sırasında S.Ç'nin küçük kardeşiyle köpeğin sahibi olan en küçük kardeşi de bana saldırdı. Çevredekiler ayırmaya çalıştı ancak yine saldırmaya devam ettiler. S.Ç. bu sefer kulağımı ısırdı. Kulağımın kopma sesini duydum. Gözümün önünde yere düştü. Kulağım o haldeyken olay yerine gelen S.Ç'nin babası, 'Bunların kulağını değil, başını koparacaksın.' diyerek beni tehdit etti."

SADECE KULAK MEMESİ KALDI

Kızıl, sevk edildiği Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaklaşık 4 saat süren operasyon geçirdiğini belirtti. Hukuki süreç başlattıklarını ve bu işin peşini bırakmayacaklarını dile getiren Kızıl, "Isırılarak koparılan kulağımdan geriye sadece kulak memesi ile üst taraftan az bir parça kalmıştı. Ameliyatın ardından yerine dikilen kulağımın parçası, kan dolaşımı olmadığı için geri alındı. Kavgaya karışan tüm aile fertlerinden şikayetçiyim. ifadelerini kullandı. Gözaltına alınan S.Ç ise tutuksuz yargılanmak üzere sebets bırakıldı. 

ARKADAŞLARI PROTESTO ETTİ

PTT çalışanları, saldırıya uğradığı kişi tarafından kulağı ısırılarak koparılan postacı arkadaşları için bir araya gelerek, olaya tepki gösterdi.

Isırılan kulağı yerine dikilemedi

 

 

 

Isırılan kulağı yerine dikilemedi ile ilgili etiketler Karaman kulak postacı şikayetçi kulak ısırması
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.