İşinden ve eşinden ayrılan Buket Aydın ekranlara dönüyor! Tarih verdi...

Önce Kanal D Haber Başkanlığı ve ana haber bülteni sunuculuğundan, sonra da eşinden ayrılan Buket Aydın sosyal medyadan yeni bir paylaşımda bulundu. Aydın, paylaşımında eylülde ekranlara döneceğini söyledi.

Buket Aydın, 9 Mayıs'ta Kanal D'deki görevinden ayrılmıştı. Aydın, o günden bu yana sessizliği bozdu ve ne zaman ekranlara döneceğini açıkladı.

"EYLÜL AYI GİBİ YENİDEN BULUŞACAĞIZ"

Buket Aydın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Mesajlarınızı okuyorum ama hepsine cevap vermem imkansız. Öncelikle beni sürekli soran anne babalarınıza hürmetlerimi iletin. Çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum. Yeni yayın dönemi yani Eylül ayı gibi yeniden buluşacağız" ifadelerini kullandı.

İşinden ve eşinden ayrılan Buket Aydın ekranlara dönüyor! Tarih verdi...

EMİR SARIGÜL'LE YASAK AŞK İDDİASI

Aydın, görevinden ayrılmasından kısa bir süre sonra eşi Erce Baykal'dan da boşanmıştı. Aydın'ın boşanma nedeninin Emir Sarıgül ile yaşadığı yasak aşk olduğu iddia edilmişti.

 

İşinden ve eşinden ayrılan Buket Aydın ekranlara dönüyor! Tarih verdi... ile ilgili etiketler Kanal D Instagram Buket Aydın emir sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.