İşin rengi şimdi değişiyor

Yaratıcılığın Sınırlarını Zorlayan Eğlenceli Renkler Atölyesi, Sömestr Süresince Capitol’de minik ziyaretçiler ile buluşuyor.

Eğlenceli renkler atölyesi, çocukların renkler hakkında büyük palet masalar ve dijital ekranlar üzerinden hem gerçek hem de dijital deneyimleme sağlayarak yaratıcılıklarını keşfedecekleri bir alan olarak tasarlandı. Capitol, yarı yıl tatilinde tüm çocukları 1. Kattaki Renkler Atölyesi’ne davet ediyor.

Katılımcılara ren karışımlarını öğrenip ana ve ara renklerle kendi kompozisyonlarını yaratacakları alanlar sunan Renkler Atölyesi, tüm katılımcılara kendi fotoğrafları ile özel bir çerçeve hediye ediyor.

Paletten Masalar

Çocuklar, palet masalarda suluboya tekniklerini öğrenerek resim yapacak ve hazır şablonlardan yararlanarak diledikleri kompozisyonu yaratacaklar.

Noktaları Birleştir

Hepimizin küçükken çok sevdiği sayılarla noktaları birleştirme oyunu, büyük bir duvar üzerinde katılımcıların karşısına çıkacak. Noktalar, renkli ipler ile birleştirilerek çizim tamamlanacak.

240120171318418150178_3.jpg

Işık Şöleni

Minik ziyaretçiler renkli ışıklı pleksi boruları dekor üzerindeki deliklere takarak rengarenk ve ışıklı çizimler yapma imkanı bulacaklar.

Resmin Dijital Hali

Dkeordaki tablet masalarında, nesnelerin rengini algılayan özel kalemler ile çizim yapacaklar.

Sömestr süresince ücretsiz olarak tüm çocuklara açık olan etkinlikte katılımcıları renklerle dolu macera dolu bir keşif bekliyor. 5 Şubat tarihine kadar her gün 13:00-19:00 saatleri arasında açık olacak Eğlenceli Renkler Atölyesi’ni ziyaret etmek için hazırlanın.

İşin rengi şimdi değişiyor ile ilgili etiketler capitol Sömestr eğlenceli renkler atölyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.