Işın Karaca'nın Sedat Doğan'dan olan kızı Mia büyüdü... Annesine olan benzerliği dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Işın Karaca'nın ikinci evliliğini yaptığı eski eşi Sedat Doğan'dan dünyaya gelen 10 yaşındaki kızı Mia büyüdü. Sosyal medyayı aktif kullanan Karaca, kızı Mia'nın son halini Instagram hesabından yayınladı. Mia'nin gün geçtikçe annesine daha çok benzemesi ise dikkat çekti. İşte Mia'nın son hali...

Gerçek adı Işın Funda Büyükkaraca olan sahne adıyla bilinen 48 yaşındaki şarkıcı Işın Karaca, 2011 yılının Mayıs adında sanat ve klip yönetmeni Sedat Doğan'la nikah masasına oturmuş ve 38 yaşındayken kızı Mia'yı kucağına almıştı. Karaca'nın kızı Mia şimdilerde 10 yaşında.


Instagram'ı aktif kullanan ve kızıyla paylaşımlarda bulunan Karaca, Mia'nın bir videosunu paylaşarak altına ''Bizim tımarhaneden herkese günaydın. Mia'nın bugün bilişim teknolojileri sınavı var. Şapşik maymuş'' notunu düştü.

ışın karaca - mia

Karaca'nın özel okuldan alarak devlet okuluna verdiği ve dördüncü sınıfa giden kızı Mia son haliyle annesinin kopyası çıktı. Giderek annesi Işın Karaca'ya benzeyen Mia'nın sevimli halleri ilgi odağı oldu.

İşte Işın Karaca'nın kızı Mia'nın son hali...

Işın Karaca'nın Sedat Doğan'dan olan kızı Mia büyüdü... Annesine olan benzerliği dikkat çekti - Resim : 3

 

Işın Karaca, 2013 yılında boşandığı Sedat Doğan'ın hırsızlıktan tutuklandığını öğrenince kızları Mia'nın soyadını mahkeme kararıyla 'Karaca' olarak değiştirtmişti.

Işın Karaca'nın Sedat Doğan'dan olan kızı Mia büyüdü... Annesine olan benzerliği dikkat çekti

Işın Karaca, verdiği bir röportajda "Mia 18 yaşına geldikten sonra babasıyla görüşüp görüşmemek onun kararı olacaktır. 18'ine gelene kadar karar yetkisi bende" açıklamasında bulunmuştu.

 Işın Karaca'nın Sedat Doğan'dan olan kızı Mia büyüdü... Annesine olan benzerliği dikkat çekti


IŞIN KARACA'NIN EVLİLİKLERİ VE ÇOCUKLARI

Işın Karaca, ikinci evliliğini yaptığı eşi Sedat Doğan ile Eylül 2012 tarihinde boşanmaya karar verdi. Boşanma davası sırasında barışan çift daha sonra tekrar ayrılarak, 6 kasım 2013 günü anlaşmalı olarak boşandı.

Işın Karaca 28 Aralık 2016 tarihinde ise Tuğrul Odabaş ile evlendi.

Işın Karaca çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş’la 2016 yılında üçüncü evliliğini yaptı. Çift, 3 yıllık evlilikleri 2019’da tek celsede anlaşmalı olarak sona erdirdi.


Işın Karaca’nın bir kız ve bir erkek olmak üzere iki çocuğu bulunuyor. Karaca'nın 19 yaşındayken Soner Kıvanç ile yaptığı ilk evlilikten Erda Kıvanç (1993) adında bir oğlu var.

 

Işın Karaca'nın Sedat Doğan'dan olan kızı Mia büyüdü... Annesine olan benzerliği dikkat çekti ile ilgili etiketler Işın Karaca mia karaca tuğrul odabaş sedat doğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.