Işın Karaca'nın Gülşen'in sahne kıyafetleri hakkındaki eleştirilerine şarkıcı Yeliz sert çıktı

Meslektaşı Gülşen’in sahne kıyafetlerini eleştirdiği için gündem olan 48 yaşındaki şarkıcı Işın Karaca kendisine yöneltilen sorular karşısında “Dekoltenin bir dozajı var. Saçma sapan şeyler, artık mide bulandırıyor” dedi. Bu eleştirilerin ‘kadına şiddet’ olarak değerlendirildiği hatırlatılınca da “Kadın eti bu kadar mı ucuz? Hiçbir kadının eti bu kadar ucuz değil” ifadelerini kullandı. Şarkıcı Yeliz, Işın Karaca'nın bu sözleri karşısında adeta ateş püskürdü.

Geçtiğimiz akşam sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile bir balıkçıdan çıkarken objektiflere takılan Işın Karaca, meslektaşı Gülşen'in çok konuşulan sahne kostümlerini hedef alan açıklamaları hakkında konuştu. Işın Karaca'nın, Gülşen hakkındaki yaptığı açıklamaları ise şarkıcı Yeliz'den tepki gördü. İşte detaylar...

Işın Karaca, Gülşen'in kostümleri ile ilgili yaptığı açıklamalarının sorulması üzerine yine çok konuşulacak ifadeler kullandı.

''ARTIK BUNLAR MİDE BULANDIRIYOR''

Işın Karaca, Gülşen için yaptığı yorumlar karşısında kendisini şu sözlerle savundu: "Ben bir kuyuya taş attım altı hafta önce; benim bir şey yapmama gerek kalmadı, herkes bir şey yaptı. Şunu söylemek istiyorum, bizim örf ve adetlerimiz var. Ben de sahneye çıkıyorum, dekolte giyiyorum. Bunun sadece bir dozajı olduğunu söyledim. Kim ne isterse onu giysin ama çocuklarımız var. Saçma sapan şeyler, artık bunlar mide bulandırıyor. Yani Aleyna Tilki, İngilizce şarkı söyledi, en iyi dil edebiyatla söyle bunu. Ben çok iyi biliyorum, ben de dil edebiyat mezunuyum. Bizim büyüklerden öğrendiğimiz bu değildi. Ben Sezen Aksu, Ajda Pekkan öğrencisiyim, böyle şeyler görmedik. Sanatçı topluma yön verendir."


''KADININ ETİ BU KADAR UCUZ DEĞİL''

Karaca, "Bir kesim de sizin söylemlerinizi kadına şiddet olarak görüyor" sözleri karşısında ise, "Kadının eti bu kadar mı ucuz? Hiçbir kadının eti bu kadar ucuz değil. Kadınlık ve çocuklar için bu kadar mücadele eden kim var hâlâ ülkemizde? Kendi torununu istismar eden insanlar görüyoruz, çok çirkin ve çok canımızı yakan konular. Ve elimiz kolumuz da bağlı bu konularda." dedi.


ŞARKICI YELİZ: 'YAZIKLAR OLSUN SANA!'

Açıklamaları ‘kadına şiddet’ olarak değerlendirilen Işın Karaca'nın yaptığı yeni açıklamalar ise şarkıcı Yeliz'i kızdırdı. 70 ve 80'li yıllarda adından sıkça söz ettiren, Türk Pop Müziği'nin önemli isimlerinden 63 yaşındaki şarkıcı Yeliz Eker, Işın Karaca'nın Gülşen hakkında yaptığı açıklamalar karşısında adeta ateş püskürdü.

Yeliz, Twitter hesabından Işın Karaca'ya tepki gösterdi...

''Her zaman ki söz;Kadının en büyük düşmanı kadın...Eminim vücudu su gibi olsaydı,en başta kendi giyerdi...Bu ne saygısızca hadsizce bir söylem'Kadın eti bu kadar ucuz değil'..Yazıklar olsun sana😡😡😡😡😡😡😡😡''

''Sanane milletin ne giydiğinden...Bu nasıl haddini aşan bir söz..Sabah sabah kan beynime çıktı..''

''Et kasapda olur İşin hanım😡😡😡''

Işın Karaca'nın Gülşen'in sahne kıyafetleri hakkındaki eleştirilerine şarkıcı Yeliz sert çıktı

Işın Karaca'nın Gülşen'in sahne kıyafetleri hakkındaki eleştirilerine şarkıcı Yeliz sert çıktı - Resim : 2

 

 

 

 

Işın Karaca'nın Gülşen'in sahne kıyafetleri hakkındaki eleştirilerine şarkıcı Yeliz sert çıktı ile ilgili etiketler Gülşen Işın Karaca Sosyal Medya Yeliz Şarkıcı Yeliz sahne kıyafeti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.