Işın Karaca'nın eski eşi ikinci kez tutuklandı!

Işın Karaca'nın eski eşi ve çocuğunun babası Sedat Doğan geçtiğimiz aylarda hırsızlıktan hapse girmişti. Doğan, kefaret parasını ödemeyip yine hırsızlık yapınca tutuklandı.

Ünlü şarkıcı Işın Karaca'nın eski eşi ve bir çocuğunun babası Sedat Doğan daha önce hırsızlıktan hapse girmişti. Doğan, kefaret parasını ödemeyip yine hırsızlık yapınca tutuklandı.

Ünlülerin klip yönetmeni olarak tanıdığımız Sedat Doğan, Brezilya'da ikinci kez tutuklandı.

SUÇ İŞLEMEMESİ KARŞILIĞINDA BIRAKILMIŞTI

Brezilya'da zor günler geçiren Sedat Doğan geçtiğimiz aylarda bir kafeden tablet çalarken yakalanmış ve gözaltına alınmıştı. İlk suçunda iki gün nezarethanede kalan Doğan, bir daha suç işlememesi karşılığında serbest bırakılmıştı.

Bu süreçte Sedat Doğan'ın ailesi oğullarının Türkiye'ye dönmesi için tam 4 kez uçak bileti almıştı. Binlerce doları yanan aile Türkiye'de eli kolu bağlı oğullarının yurduna dönmesini ve kızı Mia'ya kavuşmasını beklemişti.

isin-karaca-nin-cocugunun-babasi-brezilya-da-2-10418126_7360_m

İKİNCİ KEZ HIRSIZLIK SUÇLAMASI

Bugün 'Duymayan Kalmasın' programında yer alan habere göre; Cezaevine girmemesi için ödemesi gereken kefalet ücretini yatırmayan, üstüne bir kadının da çantasını çaldığı iddia edilen Sedat Doğan bir kez daha tutuklandı. Doğan'a bu kez daha ağır bir ceza yaptırımı uygulanacak.

Işın Karaca'nın eski eşi ikinci kez tutuklandı! ile ilgili etiketler Işın Karaca Brezilya Hırsızlık sedat doğan tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.