Işın Karaca'dan Melek Mosso eleştirilerine yanıt: 'Bu toprakların insanları için şarkı söyledim...'

Isparta'da iptal edilen Melek Mosso konserinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ da sahneye çıkmayacaklarını duyurmuştu. Yaşananların ardından festivalin programına dahil olan Işın Karaca, gelen eleştirilere yanıt verdi. Karaca, "Hayatım boyunca bu toprakların insanları için şarkı söyledim ve devam edeceğim" dedi.

Şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Gül Festivali'nde konser vereceğini duyan İslamcı Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı ortak açıklama yaparak "inanç ve geleneklere" uymadığı gerekçesiyle konsere tepki göstermişti.

Festivalin ilk açıklanan programına göre Melek Mosso 3 Haziran, Derya Uluğ 4 Haziran, Funda Arar ise 5 Haziran’da sahneye çıkacaktı. Yapılan açıklamalardan sonra ise Isparta Belediyesi, festival programında değişiklik yaparak Mosso konserini iptal etmişti.

IŞIN KARACA'DAN ELEŞTİRİLERE YANIT

Bu gelişmelerin ardından Mosso ile aynı programda sahne alacak olan Derya Uluğ ve Funda Arar da bu karar tepki göstererek sahneye çıkmadı. Melek Mosso, Funda Arar ve Derya Uluğ'un yerlerine Niran Ünsal, Seda Sayan ve Altay ile birlikte konser verecek olan Işın Karaca, eleştirilere yanıt verdi.

 

"BEN HAYATIM BOYUNCA..."

Snobmagazin'in haberine göre, Karaca, "Ben hayatım boyunca bu toprakların insanlarına şarkı söyledim ve söylemeye de devam edeceğim. Bu kadar basit" açıklamasını yaptı.

 

Işın Karaca'dan Melek Mosso eleştirilerine yanıt: 'Bu toprakların insanları için şarkı söyledim...' ile ilgili etiketler Melek Mosso Işın Karaca Isparta Konser tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.