Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş'ın ayrılık nedeni belli oldu!

Geçtiğimiz hafta evliliklerini sonlandıran Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş'ın boşanmalarına at yarışının neden olduğu öğrenildi..

Eşiyle birlikte at yarışlarına yatırım yapan Işın Karaca, konserlerden daha çok para kazandığını bu nedenle işi daha da çok büyütüceğini söylemişti.

Ani bir karar ile evliliklerini sonlandıran çift herkesin kafasını karıştırmıştı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programınında Tuğrul Odabaş'ın, Işın Karaca'yı kullandığı; bu durumun ayrılığa sebep olduğu iddia edildi.


Odabaş'ın bir kadına, "Atları, Işın'a aldırıyorum. Parasını ona ödetiyorum. Haradaki tüm iyi atları aldırdım" demesi, Işın Karaca'nın kulağına gidince ortalık karıştı.

Bu sözler üzerine çok sinirlenen Karaca ipleri koparttı. At krizi nedeniyle boşanan çift iddialara yönelik henüz bir açıklama yapmadı.

Ancak Tuğrul Odabaş'ın boşanır boşanmaz "Atçılığı bıraktığımızdan dolayı" diyerek taylarını satışa çıkarması iddiaların doğru olduğu düşüncelerine neden oldu.

Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş'ın ayrılık nedeni belli oldu!

Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş'ın ayrılık nedeni belli oldu! ile ilgili etiketler Işın Karaca boşanma tuğrul odabaş at yarışı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.