Işın Karaca sevgilisiyle ilk kez el ele!

Işın Karaca, müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile ilk kez el ele görüntülendi. "İlişkimiz güzel gidiyor, mutluyuz" diyen çift, evlilik sorularına ise olumsuz yanıt verdi.

Eski eşi Tuğrul Odabaş’ın Nişantaşı’nda bir kadınla görüntülenmesinin ardından Işın Karaca da yeni sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile el ele ortaya çıktı. Önceki gün Acıbadem Akasya AVM’de objektife yansıyan çift, muhabirleri fark edince şaşırdı.

Işın Karaca sevgilisiyle ilk kez el ele!

Karaca, müzisyen sevgilisiyle nasıl tanıştığı sorulunca “Bizi müzik bir araya getirdi. Keyfimiz yerinde, ilişkimiz güzel gidiyor. Mutluyuz” dedi. “Evlilik olur mu?” sorusuna da “İkimizin de öyle bir düşüncesi yok” yanıtını verdi. Birlikte ‘best of’ albümü hazırlayacaklarını açıklayan Can Yapıcıoğlu ise ilişkisiyle ilgili “Güzel gidiyor, çok mutluyuz” demekle yetindi.

Işın Karaca sevgilisiyle ilk kez el ele! ile ilgili etiketler Işın Karaca Can Yapıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.