Işın Karaca 19'uncu kez taşınıyor! Bakın bu kez hangi şehirde yaşayacak

3 yıl önce kızı, sevgilisi ve kardeşiyle birlikte İstanbul'daki evini kapatıp İzmir Urla'ya yerleşen 48 yaşındaki şarkıcı Işın Karaca buradaki evinden de taşınma kararı aldı. 19'uncu kez taşınacak olan Karaca bu kez Bodrum'da yaşayacak.

İstanbul'dan İzmir Urla'ya taşınan Işın Karaca şimdi de Bodrum'da yaşama kararı aldı. Sık sık ev değiştiren Karaca, Bodrum'a taşındığında 19'uncu evinde oturmuş olacak. İşte detaylar...


Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; Sevilen şarkıcı Işın Karaca, 3 yıl önce kızı Mia, müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ve kardeşi Akın Büyükkaraca ile birlikte İstanbul’daki evini kapatıp İzmir’in Urla ilçesine yerleşmişti.

 

İSTANBUL'DAN URLA'YA YERLEŞMİŞTİ... BODRUM'A TAŞINIYOR

Taşındığı yeni evini çok sevdiğini her fırsatta dile getirmeyi ihmal etmeyen Işın Karaca, “Ömür boyu buradayım” dediği evinden taşınma kararı aldı. Ünlü şarkıcının, Urla aşkı 3 yılda sona erdi. Karaca, Mart ayında Urla’daki evini kapatıp Bodrum’a yerleşecek. 19’uncu kez taşınacak olan Işın Karaca, sanatçı arkadaşları arasında çok ev değiştirmesiyle de biliniyor.

 

 

Işın Karaca 19'uncu kez taşınıyor! Bakın bu kez hangi şehirde yaşayacak ile ilgili etiketler Işın Karaca İzmir Urla Bodrum İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.