İşin içinde yine Abdullah Gül var! İmamoğlu’nun ziyareti sonrası Davutoğlu’dan dikkat çeken mesaj!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, PKK'nın sözde Gap-Rıha eyalet sorumlusu 'Rubar' kod adlı Ferhat Tunç'un ölü ele geçirilmesini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katar ziyareti kapsamında geçmişten bugüne Türkiye - Katar ilişkilerini, Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki skandal hareketini ve Ekrem İmamoğlu'nun Ahmet Davutoğlu ziyaretini konuştu.

"YENİ KONSEPTLE BİRLİKTE ARTIK BATAKLIKLAR HEDEFLENİYOR. ÖRGÜTE PSİKOLOJİK ANLAMDA VE EYLEM AKLINA DARBE İNDİRİLİYOR"

Ceyhun Bozkurt, "Örgütün üst düzey elebaşlarına FETÖ temizliğinden sonra yoğun şekilde stratejik operasyonlar gerçekleşiyor. Güneydoğu'da eylem planlayan sözde elebaşlarının ele geçirilmesi örgüte ağır bir darbedir. Bu kişi çok sayıda saldırıdan sorumluydu. Yeni konseptle birlikte artık bataklıklar hedefleniyor. Örgüte psikolojik anlamda ve eylem aklına darbe indiriliyor.

"YAKIN ZAMANDA SURİYE VE ŞAM YÖNETİMİYLE GELİŞEBİLECEK BİR DİPLOMASİDEN BAHSEDEBİLİRİZ"

Türkiye geçmiş modelden ayrıldı ve yeni bir süreç başlıyor. Kolay bir dönem olmayacak. Biden döneminde ABD, Çin ve Rusya'ya göre konumlanıyordu. Ortadoğu'da yaşanan gerilimler kaldı, herkes mevcut konumunu takip edip güçlendirmeye çalışıyor. ABD, AB ve NATO'yu eski koordineli ilişkilerine döndürmeye çalışıyor. Biden şimdi bunları örgütlüyor. Yakın zamanda Suriye ve Şam yönetimiyle gelişebilecek bir diplomasiden bahsedebiliriz. Önümüzdeki dönemde sürpriz olmasın. Devletler arası ilişkilerde önemli bir ziyaretti, bağımsızlık temelli sürdürülmeli. Katar'dan gelen yatırım desteği de bize nefes aldırır.

"LÜTFÜ TÜRKKAN'IN ŞEHİT YAKININA KÜFÜR ETMESİNİN ARDINDAN MERAL AKŞENER DE BÖYLE AĞIR BİR KÜFÜR KULLANMIŞTI"

Son dönemde muhalefette dikkatimi çeken bir şey var; Türkkan'ın şehit yakınına küfür etmesinin ardından Akşener de böyle ağır bir küfür kullanmıştı. O saatten sonra CHP'liler bile söylediklerini dinlemedi. Kendi konuşmasını sabote etti, kendi ayağına sıktı.

"DAVUTOĞLU İMAMOĞLU'NA BİR SINIR ÇİZDİ: 'SİZ İSTANBULDASINIZ' DEMEYE GETİRMİŞ OLABİLİR"

Sadece 'İstanbul' değil, Türkiye'nin politikaları ve İmamoğlu'nun durumu da konuşulmuştur. Davutoğlu'nun İstanbul vurgusu da ayrı ele alınmalı. Akşener'in tersine 'cumhurbaşkanı' değil de, 'İstanbul' vurgusu dikkat çekici. İmamoğlu'na siz İstanbuldasınız' demeye getirmiş olabilir. Davutoğlu aslında İmamoğlu'na bir sınır çizdi. İmamoğlu-Kılıçdaroğlu arasındaki mücadelede Davutoğlu ve Babacan'ın Kılıçdaroğlu safında olduğunu düşünüyorum." "ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

İşin içinde yine Abdullah Gül var! İmamoğlu’nun ziyareti sonrası Davutoğlu’dan dikkat çeken mesaj! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Ekrem İmamoğlu Abdullah Gül Ahmet Davutoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.