İsimsizler Hareketi operasyonu! 2 isim gözaltında!

''İsimsizler Hareketi'' adı altında sosyal medyadan DHKP-C'yi desteklediği iddia edilen Taylan Kulaçoğlu ve Hakan Gülseven gözaltına alındı.

Terör örgütü DHKP-C'yi sosyal medyada desteklediği belirtilen ve terör örgütü propagandası yaptığı kaydedilen "İsimsizler hareketi" lideri Taylan Kulaçoğlu Ayvalık'ta gözaltına alınmıştı. Ayvalık'ta gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu'nu açıkça destekleyen Hakan Gülseven hakkında, nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı tarafından, "Suç İşlemeye Tahrik ve Suçu ve Suçluyu Övme" suçlarından dolayı soruşturma başlatıldı, Gülseven adli işlem için aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınarak Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

2016 yılında Redhack operasyonu kapsamında gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu, İsimsizler Hareketi adı altında 2020 tarihinde Telegram'da da bir kanal açmıştı.

TÜRKİYE'DE KARGAŞA ÇIKARMAK İSTİYORDU
İsimsizler Hareketi, TT listesi belirlemek, sosyal medyada düşüncelerine uygun olmayan hesapları hedef seçmek gibi faaliyetlerinin yanı sıra provokasyon içerikli tweet yani iletiler atarak Türkiye'de kargaşa çıkarmak ve manipülasyon yapmayı hedefleyen paylaşımlar yapıyordu.

Kulaçoğlu'nun gözaltına alınmasına gelen tepkiler ise adeta gerçekleştirilen operasyonun ne kadar kritik olduğunu ortaya koydu. 

İsimsizler Hareketi operasyonu! 2 isim gözaltında!

İsimsizler Hareketi operasyonu! 2 isim gözaltında! - Resim : 2

İsimsizler Hareketi operasyonu! 2 isim gözaltında! - Resim : 3

İsimsizler Hareketi operasyonu! 2 isim gözaltında! ile ilgili etiketler Operasyon provokasyon taylan kulaçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.