İşgalcilerin algı operasyonu kamerada!

İşgalci İsrail kuvvetleri, Doğu Kudüs’teki Filistinlilere sistematik şiddetini sürdürüyor. Mescid-i Aksa'ya hain saldırılar devam ederken işgalci yahudilerin kirli oyunu bir kez daha ortaya çıktı. Mescid-i Aksa’da kendini Filistinliler tarafından saldırıya uğramış gibi göstermeye çalışan fanatik Yahudiler, kıyafetlerini yırtarken kameralara yansıdı.

İsrail'in Kudüs'teki terör saldırıları devam ediyor. İsrail polisinin Mescid-i Aksa'ya yaptıkları saldırı sonrası devlet eliyle körüklenen şiddet olaylarında son olarak, işgalci İsrailliler Mescid-i Aksa'yı hedef aldı.

TERÖR SALDIRILARI KATLANARAK ARTIYOR

Fanatik Yahudilerin mabede girişini engellemek için Mescid-i Aksa'da nöbet tutan Filistinlilerden 285'inin yaralandı. Hastane kaynakları, ağır yaralılar olduğunu bildirdi.

Son olarak gece saatlerinde, İsrail'in Gazze'ye hava saldırısında 9'u çocuk en az 20 sivil hayatını kaybederken, 60'tan fazla kişi de yaralandı.

ÜSTLERİNİ YIRTTILAR

İsrail devletinin ve İsraillilerin Filistinlilere yönelik terör saldırıları giderek şiddetini artırırken sosyal medyaya yansıyan görüntüler, iki yüzlülüğü gözler önüne serdi.

Mescid-i Aksa'yı işgal eden fanatik Yahudiler, işgalden önce saldırıya uğramış gözükmek için kıyafetlerini yırtarken kameralara yansıdı.

İşgalcilerin algı operasyonu kamerada! ile ilgili etiketler Filistin İsrail Mescid-i Aksa Saldırı algı operasyonu işgal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.