İşgalci Ermenistan pazar yerini vurdu

İşgalci Ermenistan güçleri, Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ'a başlattığı operasyonda bozguna uğrayınca, sivilleri hedef almaya başladı. Dün sabah saatlerinden itibaren Azerbaycan'ın en büyük ikinci kenti Gence'ye füzelerle saldıran Ermeni güçler, bugün bir pazar yerini hedef aldı. Yağmur nedeniyle pazarın boş olması katliamı önledi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan, Azerbaycan ordusunun işgal altındaki Dağlık Karabağ'a operasyon başlatmasının ardından kirli yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı. 

Kara propagandaya sarılarak istediğini alamayan Ermeni yönetimi, Azerbaycan'ın en büyük iki kenti Bakü ve Gence'ye füzelerle saldırdı.

Açıkça sivillerin hedef alındığı saldırılardan onlarca kişi hayatını kaybetti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın duruma ilişkin açıklamasında, Ermenistan ordusunun Azerbaycan’daki Beylegan, Berde ve Terter şehirlerine yönelik füze saldırıları gerçekleştirdiği belirtildi.

PAZARA SALDIRDILAR

Gence'ye yapılan saldırılarda bölgede yaşamını sürdüren Azerbaycanlı vatandaşların sık sık ziyaret ettiği AVM ve bir pazar yeri büyük hasar gördü.

Berde'de yer alan pazar alanına yapılan saldırıda katliamdan dönüldü. Kente yağan yağmur ve çatışmalar nedeniyle pazara yoğunluğun az olması olası ölümleri engelledi.

Söz konusu hain saldırıda, 5 kişinin yaralandığı açıklandı.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, saldırının gerçekleştiği yeri görüntüledi. İşte o noktadan çarpıcı kareler;

İşgalci Ermenistan pazar yerini vurdu - Resim : 2

İşgalci Ermenistan pazar yerini vurdu - Resim : 3

İşgalci Ermenistan pazar yerini vurdu ile ilgili etiketler Azerbaycan Pazar Füze Ermenistan gence Berde dağlık karabağ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.