'İşçisini bagajda taşıyan patron' olayının perde arkası ortaya çıktı: Kendi rızasıyla bindi!

Antalya'da inşaat şirketi sahibinin bir işçisini otomobilin bagajında taşıdığını görüntüler büyük tepki çekmişti. O şekilde gittikleri yapı marketin sahibi ise işçinin kendisinin bagaja binmek istediğini belirtti. Dükkan sahibi, ""Üzerim kirli, zaten yakın gideceğimiz yer yakın' dedi. Arabanın içi batmasın diye kendi rızasıyla bindi. Patronu ön koltuğa binmesini söyledi, işçi ısrarla arkaya binmek istedi" dedi.

Antalya Gazipaşa'da çarşamba günü saat 16.00 sıralarında alışveriş yapan kişinin yanındaki çalışanını otomobilinin bagajında taşıdığı anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülenmiş ve büyük tepki çekmişti. 

İnşaatlarda boya işi yapan işveren, otomobiliyle bulvardaki yapı marketin önünde durdu. Görüntülerde işveren otomobilinden inerken, çalışanı bagajdan çıktı.

KAMERALARCA KAYDEDİLDİ

Yapı marketten ayakkabı alıp çıkan patron ve işçi tekrar otomobile yöneldi. Patron otomobilin direksiyonuna geçerken, işçisi ise bagaja bindi. Bir vatandaş bulvarda olayı şaşkınlıkla izlerken, işçinin içine girdiği bagaj kapağını kapatmasına yardım etti. Görenleri şaşırtan olay, cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı.

'İşçisini bagajda taşıyan patron' olayının perde arkası ortaya çıktı: Kendi rızasıyla bindi!

PATRONU ZORLAMAMIŞ

Araç sahibi ise, işçiyi bagaja binmesi için zorlamadığını, üzeri kirli olduğu için kendisinin bagajda gitmek istediğini iddia etti.

 

"ARABANIN İÇİ BATMASIN DİYE KENDİ RIZASIYLA BİNDİ"

Yapı market sahibi İsmail Alparslan, "Arkadaş müşterimiz olur. İnşaat işi yapmasından dolayı alışverişini bizden yapar. İş yerimizin önüne araç geldi. Bagaj açıldı. Bagajda bir hareket vardı, baktık bir işçi indi. Ayakkabı almıştı, ayakkabısını değiştirmeye getirmiş. Tekrar arabanın bagajına yöneldi. Ben öne binmesini söyledim. 'Üzerim kirli, zaten yakın gideceğimiz yer, yakın' dedi. Arabanın içi batmasın diye kendi rızasıyla bindi. Yanlış anlaşılacak bir şey yok. Patronu ön koltuğa binmesini söyledi, işçi ısrarla arkaya binmek istedi" diye konuştu.

'İşçisini bagajda taşıyan patron' olayının perde arkası ortaya çıktı: Kendi rızasıyla bindi! ile ilgili etiketler İşçi İnşaat Antalya Gazipaşa patron

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.