İşçilerin güvenliği için file çeken işçi, düşerek hayatını kaybetti

Adana’da bir inşatta işçilerin güvenliği için file çekme çalışması yapan işçi, düşerek hayatını kaybetti.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 28 yaşındaki Ali Bayar işçilerin güvenliği için file çekmek üzere bir inşaata geldi.

9. KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜ

10 katlı inşaatın 9. katında file çekmek için demir korkuluk döşemeye başladı. Binanın etrafına demir korkuluklar yerleştirdiği yerlere fileleri de çeken Bayar, son demir korkuluğu yerleştirirken dengesini kaybedip 9. kattan aşağı düştü. Bayar’ın düştüğünü gören diğer işçiler hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

İşçilerin güvenliği için file çeken işçi, düşerek hayatını kaybetti

HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen ekipler Bayar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bayar’dan geriye yerleştirmeye çalıştığı son demir korkuluk ile bareti kaldı.

İşçilerin güvenliği için file çeken işçi, düşerek hayatını kaybetti - Resim : 2

Olay yerine gelen polis ekipleri inşaat sahibinin ve iş sağlığı ve güvenliği uzmanının ifadesine başvurdu. Bayar’ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

İşçilerin güvenliği için file çeken işçi, düşerek hayatını kaybetti ile ilgili etiketler İnşaat kaza ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.