İşaret fişeği atıldı… Kılıçdaroğlu’dan 6’lı masaya açık rest!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı...

'Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir ile SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yol arkadaşı CHP'li Bülent Kuşoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin ''Kılıçdaroğlu dışında aday çıkarsa masa dağılır. Ana muhalefet partisi genel başkanını aday çıkarmalı'' sözlerine yer verdiği tepki çeken açıklamasını masaya yatırdı.

Kuşoğlu'nun ifadelerini ''CHP'nin adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu açıklanmış oldu'' sözleriyle değerlendiren Demir, CHP’nin adaylık konusunda 6'lı masanın diğer ittifaklarına şerh çektiğini aktardı.

6'lı masanın ortak aday çıkarma tartışmalarını yorumlayan Metehan Demir, parti içinde Kılıçdaroğlu'na sıcak bakılmayacağını belirterek, ''Ortak aday çıkarma ihtimali artık daha düşük. İYİ Parti içinde Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemeyenler var'' dedi.

Metehan Demir’in açıklamaları:

''BUGÜN İTİBARİYLE CHP'NİN ADAYININ KILIÇDAROĞLU OLDUĞU AÇIKLANMIŞ OLDU''

Bugün adaylıkla ilgili en önemli işaret fişeğinin atıldığı, CHP’nin adaylık konusunda şerh çektiği gündür. Bülent Kuşoğlu sıradan bir isim değildir, Kılıçdaroğlu’nun 30-40 yıldır yol arkadaşı. Çok az konuşur ama konuştuğu zaman da bazı mesajları verir. Kılıçdaroğlu’dan koordinesiz hiçbir hareket yapmaz. Çok fazla şov yapmayı sevmez ama konuştuğu zaman kayda geçirilmesini ister. Bu açıklamasının kuvvet çarpan etkisi yüksektir. ‘Kılıçdaroğlu dışında aday çıkarsa masa dağılır’ demek bugün itibariyle CHP'nin adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu açıklanmış oldu. Bunu kayda düştü. Masaya da şerh çekmiş oldu. Kılıçdaroğlu’nu aday gördüklerini, yola böyle devam edeceklerini, kabul etmeyenleri açıklamış oldu. Erdoğan’ın karşısındaki adaylardan biri Kılıçdaroğlu’dur. Biri diyorum çünkü 6’lı masanın diğer ortakları başta İYİ Parti olmak üzere öyle mi düşünecek? Yoksa biz de senin belediye başkanlarından biri Mansur Yavaş ya da Ekrem İmamoğlu’na teklif mi gönderecek? Yoksa kendi adayını mı çıkaracak? Susup destekleyecek mi, burası kırılmadır. İkinci büyük aday ismi Kemal Kılıçdaroğlu’dur.

‘’6’LI MASANIN ORTAK ADAY ÇIKARMA İHTİMALİ ARTIK DAHA DÜŞÜK’’

6’lı masanın ortak aday çıkarma ihtimali artık daha düşük. İYİ Parti içinde Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemeyenler var. Kazanamayız diye iddiada bulunanlar da var. Ankara’da konuşuluyor. Diğer partilerden de bazıları bunu seslendiriyor. İYİ Parti bunu kamusal alanda daha çok kulislere yaydı. Ancak Kuşoğlu noktayı koydu, bu saatten sonra Kılıçdaroğlu’nun artık aday olmaması onun da karizmasını çizer, siyasi lider olarak koltuğunda huzursuz eder.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

İşaret fişeği atıldı… Kılıçdaroğlu’dan 6’lı masaya açık rest! ile ilgili etiketler Metehan Demir Kemal Kılıçdaroğlu Bülent Kuşoğlu 6lı masa adaylık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.