Son dakika... İş adamı Numan Ceylan ve eşi Arzu Ceylan koronayı yendi!

Yaklaşık iki hafta önce iş adamı Numan Ceylan ile eşi Arzu Ceylan, ateş ve öksürük şikayeti ile hastaneye giderek koronavirüs testi yaptırmışlar, sonuç pozitif çıkmıştı. 12 gün karantina dönemi geçiren çift, taburcu olup eve döndüklerini sosyal medyadan paylaşıp tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İş adamı Numan Ceylan ile eşi Arzu Ceylan, bir süre önce ateş ve öksürük şikayeti ile özel bir hastaneye giderek koronavirüs testi yaptırmışlardı.

KORONAYA YURT DIŞINDA YAKALANDILAR!

Yapılan test sonucunun pozitif çıkması üzerine tanınmış iş adamı ve eşi aynı hastanede karantina ile tedavi altına alınmışlardı.

Son dakika... İş adamı Numan Ceylan ve eşi Arzu Ceylan koronayı yendi!

(Numan Ceylan eşiyle birlikte karantinaya alındıklarını bu paylaşımla duyurmuştu.)

Ceylan, yurt dışı temaslı biri aracılığıyla virüse yakalandığını ve eşinin de testinin pozitif çıktığını belirtmişti.

“EVİMİZDEYİZ” MESAJI!

Numan Ceylan, tedavilerinin bugün sona erdiğini ve evlerine döndüklerini sosyal medya hesabından şöyle duyurdu;

Son dakika... İş adamı Numan Ceylan ve eşi Arzu Ceylan koronayı yendi! - Resim : 2

“12 GÜNLÜK KARANTİNA GÜNLERİNİ BAŞARI İLE TAMAMLADIK!”

SEVGİLİ ARKADAŞLAR; ACIBADEM MASLAK HASTANESİNDE CORONA NEDENİYLE , 12 GÜNLÜK KARANTİNA SÜRECİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAYARAK TABURCU OLUP EVİMİZE DÖNDÜK. BU SÜREÇTE BAŞTA ACIBADEM MASLAK HATANESİNİN TÜM PERSOELİ OLMAK ÜZERE, YAKIN İLGİ ve ALAKALARINI ESİRGEMEYEN TÜM DOSTLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜRLER EDİYORUZ. İNSANLIĞIN CORONA BELASINDAN BİR AN ÖNCE KURTULARAK SAĞLIKLI, HUZURLU ve MUTLU BİR YAŞAMA KAVUŞMASI DİLEĞİYLE HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER. SAĞLIKLA, HUZURLA be MUTLULUKLA KALIN . “

 

 

 

Son dakika... İş adamı Numan Ceylan ve eşi Arzu Ceylan koronayı yendi! ile ilgili etiketler Koronavirüs kovid-19 covid-19 corona
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.