İş yerinin önündeki yavru köpeği çaldılar, anne köpek hayata küstü!

Düzce’de, Bülent Arslan’ın işlettiği büfenin önünde baktığı yavru köpek çalındı. Bülent Arslan, yavru köpeğin çalınmasından sonra anne köpeğin hayata küstüğünü söyledi.

Darıcı Mahallesi Darıcı Sokak’ta pazar günü Bülent Arslan’ın işlettiği büfenin önüne minibüsle gelen 2 kişiden biri alışveriş yaparken, diğeri ise iş yerinin önündeki ‘Paşa’ isimli 2 aylık fino cinsi köpeği alarak minibüse koydu. 

ANNE KÖPEK HAYATA KÜSTÜ

Bülent Arslan, yavrunun çalındıktan sonra annesi ‘Pamuk’un hayata küstüğünü söyledi. Anne köpeğin yemeden kesildiğin belirterek yavrunun bulunmasını isteyen Arslan, “İki şahıs arabalarıyla geldi. Biri alışverişini yaparken, diğer şahıs dışarda kaldı. Dışarda duran şahıs köpeği çaldı. Ben köpeğimin bulunmasını istiyorum. Köpeğime kötü bir şey yapar mı, satar mı bilmiyorum” dedi.

İş yerinin önündeki yavru köpeği çaldılar, anne köpek hayata küstü!

Köpeğinin henüz kimliğini çıkarmadığını belirten Bülent Arslan, “Görenler haber versin. Yavru 2 aylıktı. Henüz 3 aylık olmadığı için kimliğini çıkaramamıştım. Polise başvurumu yaptım. Annesi küstü. Artık yemek yemiyor. Bize de küstü. Boyun büküyor, çağırıyoruz gelmiyor” diye konuştu.

İş yerinin önündeki yavru köpeği çaldılar, anne köpek hayata küstü! - Resim : 2

İş yerinin önündeki yavru köpeği çaldılar, anne köpek hayata küstü! ile ilgili etiketler Güvenlik Kamerası yavru köpek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.