İş yerine silahlı saldırı! 10 yaşındaki yeğeni de yaralandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Taner Beşikçi'nin iş yerine saldırı gerçekleşti. Silahlı saldırıda Taner Beşikçi bacağından, 10 yaşındaki yeğeni Ş.B. de kırılan camlar nedeniyle yaralandı.

Zonguldak'taki silahlı saldırı, saat 20.30 sıralarında Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde meydana geldi. 44 yaşındaki Taner Beşikçi, iş yerinde bulunduğu sırada henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

İş yerine silahlı saldırı! 10 yaşındaki yeğeni de yaralandı

Olayda, Taner Beşikçi sağ bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. O anda iş yerinde bulunan 10 yaşındaki yeğeni Ş.B. ise kırılan pencere camları nedeniyle yaralandı.

İş yerine silahlı saldırı! 10 yaşındaki yeğeni de yaralandı - Resim : 2

İhbar üzer,ne olay yerine gelen sağlık ekipleri, Taner Beşikçi ve Ş.B.'ye müdahalede bulundu. Yaralılar, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İncelemede bulunan polis, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

DHA

 

İş yerine silahlı saldırı! 10 yaşındaki yeğeni de yaralandı ile ilgili etiketler Zonguldak silahlı saldırı küçük yeğen yaralı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.