İş yerine kanlı baskın kamerada

Karaman'da bir otomobilden inen saldırganlar iş yerindekilere kurşun yağdırdı. Pompalı tüfek ve silah kullanılan saldırıda 3 kişi yaralandı. Saldırganların kurşun yağdırdığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye, saniye görüntülendi.

Olay, akşam saat 20.30 sıralarında Kirişçi Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, otomobille iş yerinin önüne gelen kimliği belirsiz 3 kişiden biri elinde pompalı tüfekle araçtan inerek diğer bir kişide araç içerisinden tabancayla iş yerinde bulunanların üzerine ateş etmeye başladı. Saldırıda iş yerinde bulunan M.B., S.Ö. ve K.K. vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandı.

İş yerine kanlı baskın kamerada

Saldırının ardından zanlılar geldikleri otomobille hızla uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

İş yerine kanlı baskın kamerada - Resim : 2

Saldırı anı güvenlik kameralaro tarafından saniye, saniye görüntülendi.

İş yerine kanlı baskın kamerada ile ilgili etiketler Karaman silahlı saldırı saldırı anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.