İş sol mahallede cinsel tacize gelince, Alper Taş sus pus

Sol cenah uzun süredir kadına yönelik cinsel taciz iddiaları ile sarsılıyor. Son olarak Sol Parti'li İlayda Kocabaş "cinsel taciz" gerekçesiyle partisinden istifa etti. Yaşadıklarını Twitter'dan anlatan ve olayın üzerinin kapatılmaya çalışıldığını söyleyen Kocabaş, destek istedi. Twitter'a 'TacizciSol' etiketi altında destek mesajları yağarken, sosyal medyayı istisnasız her gün aktif şekilde kullanan Sol Parti Genel Başkanı Alper Taş, bu konuda tek bir mesajı bile genç kadına çok gördü...

Sol Parti'de bir yetkilinin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne süren İlayda Kocabaş isimli kadın, yaşadıklarını Twitter hesabından anlattı.

Partisinin İstanbul il örgütünün olayı kapatmak için uğraştığını söyleyen Kocabaş, "Şimdi pandemi bahane edilerek oyalanıyorum. Halbuki kongrelerini yapabildiler" dedi.

Paylaşımlarında tehdit edildiğini belirten Kocabaş, "Göstermelik laflar edilmesini istemiyorum artık. Atacağınız her adımda bunu bilmenizi isterim. ‘Benden daha önemli olduğu için’ bir erkeği kolladılar bunu unutmayın" ifadelerini kullandı.

 Kocabaş'ın paylaşımları sonrasında açıklamada bulunan Sol Parti İstanbul İl Örgütü olayla ilgili disiplin kurulunda soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

ALPER TAŞ SESSİZ!

Kocabaş'ın sesini duyurmak için açılan 'TacizciSol' etiketi Twitter gündeminde ilk sıralara yerleşirken, gözler Sol Parti Genel Başkanı Alper Taş'a çevrildi.

İş sol mahallede cinsel tacize gelince, Alper Taş sus pus

Twitter hesabını aktif kullanan ve hemen her konuda eleştirilerini yazmaktan çekinmeye Taş, bu konuda sessiz kaldı.

Her gün her konuda, siyasi pozisyonu çerçevesinde eleştiri mesajları paylaşan Taş'ın kendi partisinde yaşanan taciz skandalına sessiz kalması tepkilere neden oldu.

İşte Taş'ın son attığı tweetler:

İş sol mahallede cinsel tacize gelince, Alper Taş sus pus - Resim : 2

İş sol mahallede cinsel tacize gelince, Alper Taş sus pus - Resim : 3

İş sol mahallede cinsel tacize gelince, Alper Taş sus pus - Resim : 4

İş sol mahallede cinsel tacize gelince, Alper Taş sus pus - Resim : 5

 

 

 

İş sol mahallede cinsel tacize gelince, Alper Taş sus pus ile ilgili etiketler İstanbul Taciz Alper Taş Twitter sol parti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.