İş kıyafetiyle minibüse binen yolcuya şoförden tepki: Koltuğa oturamazsın!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde toplu taşıma aracına iş kıyafetleriyle binen işçinin otobüsteki koltuğa oturmasına şoför izin vermedi. Bu duruma şahit olan yolcular, şoföre tepki gösterdi. İşçiyi savunan ve yaşananları telefon kamerasıyla görüntüleyen yolcu ile tartışan şoför "O videoyu silmezsen ben de gitmiyorum" diyerek aracı durdurdu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, işten çıkan bir kişi Yalıkavak istikametine giden minibüse bindiği sırada şoförün tepkisiyle karşılaştı. Şoför minibüse binen kişinin üzerindeki iş elbiselerinin kirli olduğunu, bu şekilde binemeyeceğini ve koltuğa oturamayacağını söyledi.

"BU PANTOLONLA OTURAMAZSIN"

Şoförün işçiye, "Sen bu elbiseyle, bu pantolonla oturamazsın" dediği anları bir yolcu cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

"VİDEOYU SİLMEZSEN BEN DE GİTMİYORUM"

O anların videoya aldığını fark eden şoför "Polise giderim şimdi el koyarlar telefonuna, bana meydan okuma" diyerek kadın yolcu ile tartışmaya başladı. Bunu üzerine yolcuyu savunan kadın, "Ben sana meydan okumuyorum, senin savunduğun olaya meydan okuyorum. Sen bu adamı bu otobüse alma ondan sonra görüşürüz" dedi. Kadından videoyu silmesini isteyen şoför "Silmezseniz ben de gitmiyorum" diyerek otobüsü durdurdu. Şoförün ilginç tutumu ve yaşananlar kameralara anbean yansıdı.

İş kıyafetiyle minibüse binen yolcuya şoförden tepki: Koltuğa oturamazsın! ile ilgili etiketler İşçi Şoför Bodrum toplu taşıma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.