İş insanı Murat Karabova, Hülya Avşar'a aşkını itiraf etti

Daha önce Deniz Seki, Yeşim Salkım ve Seda Sayan gibi ünlülerle birliktelik yaşayan iş insanı Murat Karabova'nın adı bu kez Hülya Avşar'la anılmaya başlandı. Avşar'ın sahne aldığı gece 50 şampanya patlatıp kulisine orkideler gönderen Karabova, ünlü sanatçıya hayranlığını canlı yayında anlattı.

Yeni açılan bir mekanda sahne alan ve sırt dekolteli sahne kostümü ile çok konuşulan Hülya Avşar'a iş insanı Murat Karabova tarafından yapılan jestler yeni bir aşk iddialarını kuvvetlendirdi.

Açılış gecesinde bir grup arkadaşıyla Hülya Avşar'ı izlemeye giden iş insanı Murat Karabova en ön masayı kapattı, Hülya Avşar’ ın kulisine orkide çiçekleri yolladı ve 50 şişe şampanya patlatarak 300 bin TL’lik hesap ödedi. Konu Flash TV’deki 'Al Sana Haber' programına taşındı.

Moderatörlüğünü Seyhan Soylu’nun yaptığı programa canlı bağlanan Murat Karabova, Hülya Avşar'a adeta aşkını ilan etti. O gecenin tanığı olan ünlü yapımcı Erol Köse de canlı yayına bağlanarak çok konuşulan anları anlattı.

Erol Köse, "Bir doğum günü kutlaması vardı o akşam sadece erkeklerin olduğu bir masaydı. Ben de katıldım davetli olarak. Mekanda bir racon vardır. Ortalığı kızıştırırlar bir süre sonra içki patlatarak. Bir masa der 10 şişe diğeri 20 derken 30 – 40 şişe patlatılır. Murat da 50 şişe patlattı gaza gelip. Biz de en öndeyiz. Hülya da devamlı bizim masayla ilgileniyor bana laf atıyor falan. Takılıyor yani bana. Murat’ a dedim ki “hocam var mı bir şey Hülya’ ya karşı bir ilgi alaka” dedim. Tabi Murat bey de sanatçı dostudur. Bana müstehzi bir gülüş yaptı ama cevap vermedi. Ben o gülüşü "acaba" ya yordum. Sessiz kalması bana Hülya hanıma karşı bir ilgisinin olduğunu düşündürdü açıkçası. Tabi bu durumda zaman her şeyi gösterir. Hiçbir şey gizli kalmaz.” diye konuştu.

Canlı yayında Seyhan Soylu'nun Hülya Avşar ile aşk dedikoduları hakkında sorular sorduğu Murat Karabova ise şunları söyledi: "Bu konuyla ilgili çok da konuşmak istemiyorum ama Hülya hanım o gece işini yaptı. Gayet de güzel sahnesini yaptı. Biz de izledik ve çıktık. Hülya hanım da değerli bir sanatçımız, kendisini çok beğenirim. Kıymetli bir kadındır. Hülya Avşar’ı çok beğeniyorum. Fiziğini de beğeniyorum. Saygı duyulacak insandır. Sık sık da izlemeye giderim kendisini.”

 

 

 

İş insanı Murat Karabova, Hülya Avşar'a aşkını itiraf etti ile ilgili etiketler Hülya Avşar Murat Karaoba aşk itirafı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.