İş dünyasındaki rekabet futbola taşınıyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında istifa edeceğini açıklamasının ardından, başkanlık koltuğuna kimin oturacağı merak konusu oldu. Sosyal medyada birçok ismin başkanlık için aday olacağı konuşulurken, sürpriz bir isim ortaya atıldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın istifa edeceğini açıklamasının ardından, sosyal medyada birçok isim Beşiktaş başkanlığına aday gösterildi. Geçtiğimiz seçimde Orman'a rakip olan ve bin 617 oy alan Hürser Tekinoktay ve eski başkan Yıldırım Demirören gibi isimler konuşulurken, gündeme bomba bir isim düştü.   

Geride kalan kongrede Beşiktaş'ın etkili isimlerinden bazıları Hacı Sabancı ismini öne çıkarıp, aday göstermeyi düşünüyordu. O dönemde aday olmaya yanaşmayan Sabancı'nın, Orman'ın istifasının ardından başkanlığı ciddi anlamda düşündüğü ve yönetim kadrosu için liste oluşturmaya başladığı ifade edildi. 

Ülkemizin köklü şirketlerinden olan Koç Holding'e mensup Ali Koç'un, geçtiğimiz sene Fenerbahçe'ye başkan olmasının ardından, bir diğer köklü şirket Sabancı Holding'in de futbolda başkan adayı çıkaracak olması, "iş dünyasındaki rekabet, futbola taşınıyor" yorumlarını da beraberinde getirdi.   

İş dünyasındaki rekabet futbola taşınıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fikret Orman Ali Koç Hacı Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.