İş Bankası'nın Zeki Müren reklamı sosyal medyayı salladı!

İş Bankası'nın Zeki Müren'li kredi kartı reklamı izleyenleri ikiye böldü. Oyuncu Çağlar Çorumlu'nun Zeki Müren'i canlandırdığı reklamı Sanat Güneşi'nin hatırasına saygısızlık olarak görenler oldu. İzleyenlerden bazıları da Çorumlu'nun Zeki Müren performansını beğenerek, söz konusu reklam olmasa Müren'in şu an konuşulmayacağını savundu.

İş Bankası'nın Maximum Kart reklamı, Sanat Güneşi Zeki Müren'i yıllar sonra ekrana getirdi. Zeki Müren'in "İnleyen Nağmeler" şarkısının "İşte Benim Maximum'um" olarak değiştirildiği reklamda unutulmaz sanatçıyı oyuncu Çağlar Çorumlu canlandırdı.

İş Bankası'nın Zeki Müren reklamı sosyal medyayı salladı!

Tartışılan reklamda Zeki Müren kartın avantajlarını İstanbul'un çeşitli yerlerini gezip alışveriş yaparak yaşıyor. Reklamın sonunda ise sahneden inen Çorumlu, peruğunu çıkararak, "Taklitler aslını yaşatır" diyor.

İş Bankası'nın Zeki Müren reklamı sosyal medyayı salladı! - Resim : 2

Reklam yayınlandıktan sonra sosyal medyayı ikiye böldü. Reklama en ağır eleştiriyi yapan Barış Yarkadaş, "İŞ BANKASI - Maximum Kart reklamı, Zeki Müren’in anısına karşı saygısızlıktır. İş Bankası bu saygısızlığı yapmaktan vazgeçmeli ve reklamı geri çekmelidir. Zeki Müren’i canlandıran Çağlar Çorumlu da bu saygısızlığa alet olmuştur. Her şey para değil Çorumlu…" ifadelerini kullandı.

İş Bankası'nın Zeki Müren reklamı sosyal medyayı salladı! - Resim : 3

Reklamın geri çekilmesini isteyenlerden İzzet Çapa ise Twitter'da, "Bu reklam rahmetli Zeki Bey’in hatırasına saygısızlık ediyor. Beyler, sevenlerini daha da fazla incitmeden bu reklamı derhal geri çekin." paylaşımı yaptı.

İş Bankası'nın Zeki Müren reklamı sosyal medyayı salladı! - Resim : 4

Reklamı samimi bulup, Çağlar Çorumlu'nun performansını beğenenlerin de sayısı bir hayli fazla oldu. Rahmetli Zeki Müren'in yaşasaydı Çağlar Çorumlu'yu tebrik edeceğini söyleyen vatandaşlar, bu reklam sayesinde usta sanatçının yıllar sonra yeniden gündem olduğunu savundu.

 

 

İş Bankası'nın Zeki Müren reklamı sosyal medyayı salladı! ile ilgili etiketler Zeki Müren Reklam İş Bankası çağlar çorumlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.