İş Bankası'nın Rus IS Bank ile ilişkisi var mı? Gerilim tırmanırken KAP'a açıklama yaptı!

Rusya Ukrayna arasında gerilim hızla artarken Rus Bankası IS Bank ile isim benzerliği olan Türkiye İş Bankası Rusya'yla bağlantılı olup olmadığını açıkladı. KAP'a açıklama yapan İş Bankası, "Bankamızla isim benzerliği gösteren kurumlarla bankamız ve iştiraklerimiz arasında herhangi bir ilişki bulunmamaktadır" dedi.

Türkiye İş Bankası, İngiltere'nin yaptırım uygulayacağı 5 Rus bankası arasında bulunan IS Bank ile herhangi ilişkisi olmadığını açıkladı.

KAP'A AÇIKLAMA YAPTI

Türkiye İş Bankası, Rus bankası IS Bank ile ilgili isim benzerliği konusunda dün gece Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yaptı.

"BANKAMIZ VE İŞTİRAKLERİMİZ ARASINDA HERHANGİ BİR İLİŞKİMİZ YOK"

Yapılan açıklamada, "Birleşik Krallık tarafından 5 Rus bankasına yaptırım uygulanacağına ilişkin haberlerde konu edilen ve Bankamızla isim benzerliği gösteren kurumlarla bankamız ve iştiraklerimiz arasında herhangi bir ilişki bulunmamaktadır" denildi.

 

 

İş Bankası'nın Rus IS Bank ile ilişkisi var mı? Gerilim tırmanırken KAP'a açıklama yaptı! ile ilgili etiketler İş Bankası Türkiye Ukrayna Rusya KAP IS BANK
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.