İş Bankası'ndan 2022 MTV ödemelerinde 4 taksit kampanyası!

Türkiye'de bireysel ve ticari bankacılık hizmeti sunan Türkiye'nin en büyük bankası Türkiye İş Bankası, vatandaşların 2022 MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) ödemelerinde 4 taksit imkanı sağlıyor. Kampanya, İşCep ve İnternet Şubesi’nden yapılan 300 TL ve üzeri MTV ödemeleri için geçerli olup, farklı ödeme yöntemleriyle de destekleniyor.

Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılacak 300 TL ve üzeri ödemeler doğrudan 3 taksite bölünecektir.

Üstelik MTV ödemesini Maximum Kredi Kartı ile yapanlar, Bosch Car Service’lerde  tavsiye edilen işçilik fiyat listesi üzerinden %40  indirim, Anadolu Sigorta’dan satın alacakları bireysel araç kasko poliçelerinde %10 indirim, Pazarama Online Alışveriş menüsü üzerinde seçili mağazalarda indirim kazanıyor. 
KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR  

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı),Ticari kredi kartları.

İş Bankası'ndan 2022 MTV ödemelerinde 4 taksit kampanyası!

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar: Aidatsız kartlar
 
Ek koşullar: Kampanya 1 Temmuz- 5 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Taksit ayrıcalığı için 300 TL alt limiti bulunmaktadır. MTV ödeme dönemi 1-31 Temmuz tarih aralığında olmakla birlikte, bu tarihten sonra 5 Ağustos 2022 tarihine kadar, gecikmeli de olsa MTV ödemeleri taksit kampanyamız kapsamında yapılabilecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
 
2022 MTV Taksit Kampanyası Kapsamında;

- gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirilecek ödemelerde tek çekim, 2, 3 ve 4 taksit,

- Maximum Mobil Uygulaması-Ödemeler-Vergi Ödemeleri üstünden yapılacak ödemelerde tek çekim, 2, 3 ve 4  taksit,

- İnternet Şubesi ve İşCep uygulaması üstünden yapılacak ödemelerde tek çekim ve 2, 3 ve 4 taksit seçenekleri sunulacak,

- Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılan 300 TL ve üstü ödemeler doğrudan 3 taksit olarak gerçekleştirilecektir.
  
Maximum Mobil ile Öde: Maximum Mobil ile Öde; Maximum Mobil kullanıcılarının elektronik ticaret alışverişlerinde ödemelerini kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabildikleri bir ödeme yöntemidir.
 
 

 

İş Bankası'ndan 2022 MTV ödemelerinde 4 taksit kampanyası! ile ilgili etiketler MTV türkiye iş bankası motorlu taşıtlar vergisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.