İş Bankası'na 3 yeni genel müdür yardımcısı atandı

Türkiye İş Bankası'nda Suat E. Sözen, İzlem Erdem ve Tufan Kurbanoğlu, genel müdür yardımcılığı görevlerine atandı. Kararın Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasını takiben verildiği bildirildi.

Türkiye İş Bankası'nın üst yönetimine atamalar gerçekleştirildi.

Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu'nun bugünkü toplantısında Suat E. Sözen, İzlem Erdem ve Tufan Kurbanoğlu'nun, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasını takiben bankanın genel müdür yardımcılığı görevlerine atanmasına karar verildi.

İş Bankası'na 3 yeni genel müdür yardımcısı atandı

SUAT E. SÖZEN KİMDİR?

Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Suat E. Sözen, 1991 yılında İş Bankası'nda uzman yardımcısı olarak göreve başladı.

Muhtelif genel müdürlük bölümleri ve şubelerde görev yaptıktan sonra 2008 yılında Kurumsal İletişim Müdürü olarak atanan Sözen, 2017 yılından bu yana bankanın Kurumsal İletişim Koordinatörü ve Genel Sekreter olarak görev yapıyordu.

İş Bankası'na 3 yeni genel müdür yardımcısı atandı - Resim : 2

İZLEM ERDEM KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olan İzlem Erdem, 1990 yılında İş Bankası’nın İktisadi Araştırmalar Müdürlüğü’nde iktisat uzman yardımcısı olarak göreve başladı.

İktisadi Araştırmalar ve Sermaye Piyasaları bölümlerinde üstlendiği görevlerin ardından 2008’de İktisadi Araştırmalar Müdürlüğü'ne atanan Erdem, bu sorumluluğun yanı sıra 2018 yılından bu yana bankanın başekonomisti olarak görevini sürdürüyordu.

İş Bankası'na 3 yeni genel müdür yardımcısı atandı - Resim : 3

TUFAN KURBANOĞLU KİMDİR?

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Tufan Kurbanoğlu, 1993 yılında İş Bankası’nın Teftiş Kurulu’nda müfettiş yardımcısı olarak göreve başladı.

2002 yılında Ticari ve Kurumsal Krediler Takip Bölümü’nde görevlendirilen Tufan Kurbanoğlu, aynı iş biriminde çeşitli görevler üstlendi. Kurbanoğlu, 2014 yılından bu yana bankanın Ticari ve Kurumsal Krediler İzleme ve Takip Müdürlüğü görevini yapıyordu.

İş Bankası'na 3 yeni genel müdür yardımcısı atandı ile ilgili etiketler İş Bankası atama Suat E. Sözen İzlem Erdem Tufan Kurbanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.