İş Bankası saat kaçta açılıyor, kapanıyor? PTT kargo çalışma saatleri

Türkiye’de bulunan aktif olarak hizmet veren birçok banka firmaları mevcuttur. Bu bankalardan Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankası olarak hizmete başlayan İş Bankasıdır. Son zamanlarda ülkemizde ve dünyada yayılan Covid-19 virüsünden dolayı çalışma saatlerinde değişiklik meydana gelmiştir. Vatandaşlar tarafından İş Bankası çalışma saatleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar. İş Bankası saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz.

Sermaye, para ve kredi üzerine her türlü işlem yapan ve düzenleyen özel ve tüzel kişilerin, devletin ve özelin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan iktisadi bir kurum olarak bilinmektedir. Bu iktisadi kurumlardan birsi olan Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankası İş Bankası olarak bilinmektedir. İş Bankası cumartesi günü açık mı? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. İş Bankası iletişim bilgileri işte detaylar.

İŞ BANKASI SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Para, kredi, fon toplama gibi her türlü parasal işlemleri yapan kurumlara banka denilmektedir. Ülkemizde birçok parasal işlemleri yapan bankalar mevcuttur. Bu bankalardan birisi olan İş Bankası çalışma saatleri hakkında vatandaşlar kaçta açılacağını bilmek istiyorlar. İş Bankası sabah saat 09.00 da açılıyor.

İŞ BANKASI SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

İş Bankası şubeleri akşam 17.00’ da kapanmaktadır. Saat sabah 09.00-12.30 ve 13.30-17.00 olmak üzere normal çalışma saatlerinde hizmet vermektedir. Bankanın alışveriş merkezi, havalimanı ve kurum içi şubeleri de aynı tarih itibarıyla hizmete açılmaktadır. Evinizden mobil internet üzerinden de gerekli işlemleri yapabilirsiniz.

İŞ BANKASI CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI?

İş Bankası hakkında hafta sonları da açık olup olmadığı araştırılmaktadır. Şöyle diyebiliriz ki; AVM ve havaalanında ki İş Bankası bazı şubeleri cumartesi günü de hizmet vermektedir.

İŞ BANKASI İLETİŞİM BİLGİLERİ

Türkiye'nin her yerinden telefondan 7 gün 24 saat IVR yani sesli yanıt sistemi ve müşteri temsilcileri aracılığıyla sizlerin talep ve isteklerine yanıt olmaktadır. 0850 724 0724 Numaralı telefon ile talep ve istekleriniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İş bankası firmasının nerede olduklarını merak edenler için şunu diyebiliriz ki; Şehirden şehirde, İlçe ve semte göre farklılık göstermektedir. İnternet üzerinden size en yakın İş Bankası şubesi adresine ulaşabilirsiniz. Ayrıca İş Bankası adresi olarak genel merkez adresi sunulmuştur. Bu adres; İş Kuleleri 34330 Levent Beşiktaş-İstanbul olarak bilinir.

İş Bankası saat kaçta açılıyor, kapanıyor? PTT kargo çalışma saatleri ile ilgili etiketler İş Bankası İş Bankası saat kaçta açılıyor kapanıyor PTT kargo çalışma saatleri İş bankası cumartesi günü açık mı İş Bankası iletişim bilgileri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.