İş Bankası kredi kartı internet alışverine nasıl açılır?

İş Bankası kredi ya da bankamatik kartını internet alışverişine açma ve kapatma 2023 işlemleri için neler yapabileceğinizi resimli anlatım şeklinde tek tek izah ediyoruz.

İş Bankası kredi kartı veya bankamatik kartını kullananlar bunu internet alışverişine açma ve kapatma işlemlerini her zaman merak etmektedirler. Özellikle online ödeme işlemlerinde kullanılan BDDK tarafından alınan karar doğrultusunda kredi kartı ve bankamatik kartları internet alışverişine kapalı bir şekilde banka müşterilerine teslim edilmektedir.

İş Bankası müşterileri kredi ya da bankamatik kartlarını internet üzerinde online alışverişlerde kullanmak için açtırmak durumundadırlar. Bunun içinde pek çok alternatif seçenek bulunmaktadır.

İş Bankası kredi kartı ve bankamatik kartını internet alışverişine açtırmak için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir.

İşCep ile İş Bankası Kartını İnternet Alışverişine Açma

İşCep ile aşağıdaki görsel adımlarını izleyerek İş Bankası kartınızı internet alışverişine rahatlıkla açtırabilirsiniz. Bunun için öncelikle İşCep uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir.

İş Bankası kredi kartı internet alışverine nasıl açılır?

Menüler bölümüne giriş yaptıktan sonra kartlar bölümüne geçiş yapmalısınız.

İş Bankası kredi kartı internet alışverine nasıl açılır? - Resim : 2

Kartlar bölümünden sonrada biraz daha aşağıya inerek kart ayarları bölümünü bularak tıklayınız.

İş Bankası kredi kartı internet alışverine nasıl açılır? - Resim : 3

Kart ayarlarına giriş yaptıktan sonra ayarlar sekmesine ve hemen ardından da kullanım tercihleri bölümüne tıklayınız.

İş Bankası kredi kartı internet alışverine nasıl açılır? - Resim : 4

Kullanım tercihleri bölümüne giriş yaptıktan sonra Yurt İçi ve Yurt Dışı çentiklerini mavi olarak işaretledikten sonra İş Bankası kartınız internet alışverişlerine açık hale gelecektir.

İş Bankası kredi kartı internet alışverine nasıl açılır? - Resim : 5

SMS ile İş Bankası Kartını İnternet Alışverişine Açma

İş Bankası kredi kartı veya bankamatik kartını internet alışverişine açmak için SMS atmanızda yeterli olacaktır. Bunun için akıllı cep telefonunuzun mesajlar bölümüne giriş yaptıktan sonra SANALONAY yazarak boşluk bıraktıktan sonra kartınızın son 6 rakamını yazarak 4402’ye kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.

Müşteri Hizmetleri ile İş Bankası Kartını İnternet Alışverişine Açma

İş Bankası kredi kartı veya bankamatik kartını müşteri hizmetlerini de arayarak internet alışverişine açtırmanız mümkündür.

Öncelikle 0850 724 07 24 numaralı İş Bankası müşteri hizmetleri numarası aranmalıdır. Hemen ardından da işlem menüsünden İş Bankası kredi kartını internet alışverişine açtırmak için gerekli olan tuşlamalar gerçekleştirilmelidir.

Müşteri numarası ve telefon bankacılığı şifresi ile kartınızı internet alışverişine açtırma işlemine onay verilmelidir. Bu işlemler sonrasında kartınızı internet alışverişlerinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

İnternet üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerin daha güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için sanal kart kullanabilirsiniz. Bu sanal kartlar, asıl kartlarınıza bağlanarak fiziki olarak varlığı bulunmayan kartlardır. İnternet üzerinden gerçekleştirilecek olan alışverişler için sanat kartlara, mobil bankacılık ya da internet üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Sanal kart sahipleri internet üzerinden gerçekleştirmiş oldukları alışverişler için asıl kart numaralarını paylaşmak durumunda değillerdir. Alışveriş yapmadan hemen önce sanal kartınıza para aktarabilir ve bu limitler dahilinde de alışverişlerinizi daha güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası kredi kartı internet alışverine nasıl açılır? ile ilgili etiketler İş Bankası Kredi kartı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.