İş adamı lüks otelde intihar girişiminde bulundu

Azerbaycanlı iş adamı Nihat Aliyev arkadaşları ile eğlendikten sonra silahla otel odasında kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. İş adamı yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş’ta lüks bir otelde 6 arkadaşı ile konaklayan Azerbaycan uyruklu iş adamı 40 yaşındaki Nihat Aliyev, arkadaşları ile eğlendikten sonra odasına çıktı. İddiaya göre Aliyev, üç arkadaşıyla odaya çıktıktan sonra silahla kafasına doğru ateş edip intihar girişiminde bulundu.

SİLAH SESLERİ ÜZERİNE POLİSE HABER VERİLDİ

Silah seslerini duyan otel çalışanları ve arkadaşları durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, iş insanını ambulans ile özel bir hastaneye kaldırdı.

Polis ekipleri, 3 kişiyi ifadeleri alınmak üzere merkeze götürdü. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması devam ediyor. (İHA)

İş adamı lüks otelde intihar girişiminde bulundu ile ilgili etiketler otel İntihar Beşiktaş Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.