İş adamı Ali Özdemir'in cesedi bulundu! / VİDEO

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 gün önce ortadan kaybolan ünlü iş adamı Ali Özdemir'in (46) cesedi Göbeklitepe mevkiinde bulundu.

Uzun yıllardan bu yana Bodrum iş hayatının içerisinde olan ve Bitez'de faaliyet gösteren bir işletmenin ortaklarından Ali Özdemir, 12 gün önce sabah saatlerinde ortadan kaybolmuştu.

Yakınları cumartesi akşamına kadar bekleyip, akşam saatlerine kadar kendisine ulaşamayınca kayıp olduğu yönünde emniyete başvurmuştu.

ali_oIztemir2

Emniyet güçleri ve AKUT ekipleri tarafından günlerdir aranan Ali Özdemir bulunamamıştı. Önceki gün Ali Özdemir'in ortağı Mustafa Özbelen'in intihar girişiminde bulunmasının ardından polis ekipleri şüpheliyi sorguya aldı.

Sorgusunda ortağını öldürdüğünü itiraf eden Mustafa Özbelen'in cesedinin de Bodrum'a bağlı Göbeklitepe mevkiinde olduğunu söyledi.

mustafa_oIzbelen Mustafa Özbelen

Mustafa Özbelen'in ifadesi üzerine bölgede arama yapan güvenlik güçleri, Özdemir'in cansız bedenini çalılıklar arasında buldu.

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Özdemir'in cesedi Bodrum Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

akut

Herkesi şaşkına çeviren kayıp olayının ardından çıkan sır dolu cinayet ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

İş adamı Ali Özdemir'in cesedi bulundu! / VİDEO ile ilgili etiketler cinayet Bodrum ali özdemir mustafa özbelen göbeklitepe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.