Irkçı Wilders ve FETÖ'cüler kol kola

Türkiye düşmanlığıyla tanınan Hollanda Özgürlük Partisi Genel Başkanı Geert Wilders, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili yapacağı manipülasyonlarda yurt dışına kaçan FETÖ'cülerden yardım alıyor. FETÖ'cü isimlerin kontrolündeki sözde haber sitelerinin gerçek dışı iddialarını sık, sık sosyal medya hesaplarından paylaşan Wilders, Türkiye düşmanlarının nasıl ittifak halinde olduklarının adeta kanıtı durumunda.

Hollanda Özgürlük Partisi Genel Başkanı Geert Wilders, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye hakkındaki skandal açıklamaları ile sık, sık gündeme geliyor.

Yalan haberlerle sürekli Erdoğan'ı hedef alan ırkçı Wilders'ın en büyük yardımcıları ise yurt dışına kaçan FETÖ'cüler.

Wilders, FETÖ'cülerin kontrolündeki sözde haber sitelerinin yalan haberlerini sık, sık Türkiye ve Erdoğan hakkında olumsuz algı oluşturabilmek içim sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Bunun son örneği ise bugğn yaşandı. Bir süre önce Wilders, İsveç Merkezli yayın yapan ve yurt dışına kaçan eski Today's Zaman yazarı FETÖ'cü Abdullah Bozkurt'un kontrolündeki Nordic Monitor'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili yalan haberini sosyal medya hesabından paylaştı.

Irkçı Wilders ve FETÖ'cüler kol kola

İNAL KARANLIK İLİŞKİYE DİKKATİ ÇEKTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Mustafa Doğan İnal'da bu ilişkiye dikkati çekti.

Söz konusu sitenin kendisini de hedef aldığını belirten İnal şu ifadeleri kullandı;

''İsveç merkezli yapan nordic monitor kaçak fetöcü eski today’s zaman yazarı Abdullah Bozkurt un kontrolünde ve Türk hükümet yetkililerini el kaide ve torör ile iliskilendirme algisi yapan bir site.Faşit G.Wilders de bu siteyi iddialarına dayanak yapmış...

Beni de el kaide bağlantılı diye sürekli yazan bu site fetönün amaçlarına dönük Türkiye alehtarlığıyla öne çıkıyor. Burada ilginç olan batının her düşüncedeki siyasetçisi ile ilişkileri ve batıdaki korkunç siyasi ve ekonomik bağlantıları. Faşisti de sosyalisti de avuçlarında...''

Irkçı Wilders ve FETÖ'cüler kol kola - Resim : 2

 

Irkçı Wilders ve FETÖ'cüler kol kola ile ilgili etiketler FETÖ Irkçı wilders
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.