Irkçı Bolu Başkanı Tanju Özcan’dan sığınmacılara: 'Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize' ilanı

Sığınmacılara karşı belediyede aldığı kararlar ve nefret söylemleri tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu kez bilboardlara ilan astırdı. Türkçe ve Arapça yazılı ilanla sığınmacılara son çağrıda bulunan Özcan, “Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize” dedi.

Sık sık sığınmacılarla ilgili söylemleri, sığınmacılara yönelik su ve nikah işlemleriyle ilgili ücret artışı istemesiyle gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu kez bilboardlara astırdığı ilanla dikkat çekti.

Irkçı Bolu Başkanı Tanju Özcan’dan sığınmacılara: 'Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize' ilanı

Tanju Özcan’ın isminin yazılı olduğu, ‘Bolu Belediyesi’nden geçici sığınmacılara son çağrı’ başlıklı Türkçe ve Arapça yazılan ilanda, “Geçici sığınmacılara sesleniyorum; 11 yıl önce ülkemize misafir olarak geldiğinizi söylediniz. Türk milleti de kıt kaynakları ile yıllardır size sahip çıkıyor. Artık bu misafirlik fazla uzadı. Ülkemizdeki ekonomik buhranı görüyorsunuz. Gençlerimiz işsiz, aileler açlık sınırının altında yaşıyor. Bu şartlarda artık sizinle paylaşacak ekmeğimiz ve suyumuz kalmadı. Geldiğiniz gibi gitme zamanınız geldi. Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize” ifadelerine yer verildi.

Irkçı Bolu Başkanı Tanju Özcan’dan sığınmacılara: 'Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize' ilanı ile ilgili etiketler Bolu İlan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sığınmacılar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.