Irina Shayk ve Kanye West aşkı bitti! İşte sebebi

ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian'dan boşanmaya hazırlanan Amerikalı rapçi Kanye West'in dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk ile ilişkisi kısa sürdü. Sosyal medyada hızla yayılan iddialara göre çiftin ayrılmasına ise Kim Kardashian sebep oldu.

Çocukları North West, Psalm West, Saint West, Chicago West'in annesi, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan 44 yaşındaki Amerikalı rap şarkıcısı Kanye West'in, Irina Shayk ile yaşadığı sürpriz aşk magazin gündemine oturmuştu.

 

AŞKLARI PARİS'TE BELGELENMİŞTİ

Yıldız model Irina Shayk ile West Paris'te romantik bir akşam yemeği yedikleri sırada görüntülenmiş ve ilişki yaşadıkları belgelenmişti.

Irina Shayk ve Kanye West aşkı bitti! İşte sebebi

Kanye West ve Irina Shayk aşkı kısa sürdü. İkilinin ilişkisinin hiçbir zaman ciddi olmadığı söylenirken Kanye West'in çalışmak ve çocuklarıyla vakit geçirmekle meşgul olması ilişkinin uzamasına engel oldu.

Ayrılığın bir sebebi olarak da West ve boşanmak üzere olduğu Kim Kardashian'ın öğle yemeği yemesi gösteriliyor. Ancak bu iddialara yanıt bulunmuyor. Çiftin ayrıldığı ama arkadaş kaldığı ise konuşulanlar arasında.

Irina Shayk ve Kanye West aşkı bitti! İşte sebebi ile ilgili etiketler Irina Shayk Kanye West Kim Kardashian
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.