İrfan Değirmenci'ye hiç beklemediği tepki! / VİDEO

Ankara'da kurulan tanzim pazarında vatandaşı provoke etmek isteyen CHP'li gazeteci İrfan Değirmeci'ye tepkiler çığ gibi büyüdü."Türkiye neden bu duruma geldi" diye soran Değirmenci'ye vatandaşlar, "Bazı geri kafalıların yüzünden bu duruma geldi. Devlete provokasyon yapmak için fiyatları yükseltenler yüzünden bu hale geldi. O terbiyesizler yüzünden bu hale geldi." diyerek yanıt verdiler. Aldığı cevaplar karşısında umduğunu bulamayan İrfan Değirmenci'ye kamuoyundan da sert tepkiler geldi.

İrfan Değirmenci, Ankara'da açılan "Halk Sebze" çadırı önünde provokasyon yapmak isteyince halkın tepkisini çekti. Vatandaşlar, "Bir takım malzeme çıktı herhalde. Çekmende sebep ne? Kimsenin hakkı yok burda çekmeye. İki tüp için 100 gün yattım ben. Defol git şurdan" diyerek Değirmenci'ye tepki gösterdi.

O TERBİYESİZLER YÜZÜNDEN BU HALE GELDİ

"Türkiye neden bu duruma geldi" diye soran Değirmenci'ye vatandaş, "Bazı geri kafalıların yüzünden bu duruma geldi. Devlete provokasyon yapmak için fiyatları yükseltenler yüzünden bu hale geldi. O terbiyesizler yüzünden bu hale geldi." yanıtını verdi.

VATANDAŞ FİYATLARDAN MEMNUN

Değirmenci'nin "Tanzim satış noktasından memnun musunuz?" sorusuna da vatandaşlar, "Çok memnununuz. En azından ucuza yiyeceğiz. Allah razı olsun" diyerek yanıt verdi.

İrfan Değirmenci'ye hiç beklemediği tepki! / VİDEO ile ilgili etiketler Ankara tanzim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.