"İrfan Değirmenci, Kanal D'den 1 buçuk milyon TL istedi!"

Kanal D'nin sabah haberlerini sunan İrfan Değirmenci'nin işine, referandumda kullanacağı oyu açıklaması nedeniyle kanal yönetimi tarafından son verilmiş, bu gelişme günlerce tartışılmıştı. Beyaz Tv’nin en çok izlenen programlarından biri olan Uyan Türkiyem’in sunucusu Tahir Sarıkaya konuyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Beyaz Tv'de ekranlara gelen "Uyan Türkiyem"in sunucusu Tahir Sarıkaya çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle Kanal D ile ilişiği kesilen İrfan Değirmenci'nin çalıştığı kanaldan astronomik bir tazminat talep ettiğini iddia eden Sarıkaya şunları söyledi:

"Meslektaşımız gazeteci arkadaşımız İrfan Değirmenci Kanal D'den kovuldu. Halk oylamasıyla ilgili bir kampanya başlatmasından dolayı. Ben hiçbir gazetecinin işinden olmasına sevinenlerden olamam. Bir meslektaşımız kovuldu, üzüldük. Hatalı mıdır? Değil midir? Bilemem, bu duruma kendisi karar verir, Doğan Medya karar verir.

Ama çok önemli bir bilgiyi ekranlarınızda, burada ilk defa açıklayacağım İrfan Değirmenci beni yalanlayabilir, Doğan Medya beni yalanlayabilir. İrfan Değirmenci, Kanal D yönetiminden 1.5 Milyon Türk Lirası talep etti. Türkiye tarihinde bu bir ilk. Türkiye Cumhuriyeti'nde hiçbir medya kuruluşu, 1.5 Milyon Türk Lira para isteyen gazeteci görmedi."

"GÖZÜNÜ TOPRAK DOYURSUN ARKADAŞ"

Doğan Holding'e bir çağrıda bulunan Sarıkaya sözlerine şöyle devan etti;

“Kanal D yöneticilerine buradan sesleniyorum. Sizin kazandığınız para kimseyi ilgilendirmez. Ama, eğer Doğan Medya, İrfan Değirmenci'nin istediği 1.5 milyon lirayı verirse, yarın o kurumda iki bin liraya, bin beşyüz liraya çalışan kameramanlar, ışıkçılar size beddua eder. Yazıktır günahtır, bir kurumda 7 yıl sabah haberleri sunacaksın 2010-2017, yedi yılda senin hak ettiğin para eğer 1.5 milyon TL ise sana helal olsun İrfan. Ama o parayı hak etmiyorsun, gözünü toprak doyursun arkadaş”

"İrfan Değirmenci, Kanal D'den 1 buçuk milyon TL istedi!" ile ilgili etiketler Beyaz TV Kanal D irfan değirmenci tahir sarıkaya evet hayır referandum
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.