İrfan Can'dan "Zlatan" benzetmesi!

Galatasaray'ın Trabzonspor ile deplasmanda karşılaştığı maçta Oğulcan Çağlayan'ın güzel performansı övgülerle kutlandı. Başakşehir'in yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci sosyal medya hesabından "Zlatan'ım benim be. Maşallah" yorumu ile genç oyuncuya destek verdi.

Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte puanını 29'a yükselten Galatasaray, liderlik koltuğuna oturdu. Süper Lig'deki 7 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Trabzonspor ise 20 puanda kaldı.

Falcao ve Diagne'nin yokluğunda maça ilk 11'de başlayan Oğulcan Çağlayan, 55. dakikada takımını 2 farklı üstünlüğe taşıyan golü atarken bu gol, aynı zamanda Oğulcan'ın Galatasaray formasıyla attığı ilk gol oldu. Maçtan sonra Instagram hesabından bir paylaşım yapan Oğulcan'a övgüler yağdı. Bu paylaşımlardan biri de Başakşehir'in yıldız ismi İrfan Can Kahveci'den geldi.

"ZLATAN'IM BENİM BE..."

İrfan Can, Oğulcan Çağlayan için "Zlatan'ım benim be. Maşallah" yorumunu yaptı. Taylan Antalyalı ise takım arkadaşı için ''Aslan kardeşim benim. Hakettin devamı da gelecek sana inanıyoruz.'' sözlerini kullandı. Maçın yıldızlarından olan Oğulcan Çağlayan hakkında Emre Kılınç ''Maşallahhh'' yazarken Kerem Aktürkoğlu ''Çok yakıştı çok'' sözlerini kullandı.

''DİAGNE'DEN DAHA İYİ''

Spor Arena'nın haberine göre; Oyunu ve mücadelesinin yanında tek pasları ve golüyle maça damga vuran isimlerden biri olan Oğulcan Çağlayan için Galatasaray taraftarı sosyal medyada övgü dolu sözler kullandı.

Taraftarlar, Twitter'da yaptığı yorumlarda Oğulcan Çağlayan için ''Diagne'den daha iyi'' yorumunda bulundular. Diagne ise Oğulcan'ın paylaşımına cevap olarak sarı kırmızı kalp ve gülücük emojisi yaptı. Sadece Galatasaray değil, Oğulcan'ın eski takımı Çaykur Rizespor'dan futbolcular da tebrik mesajlarında bulundu. Rizesporlu Samudio, eski takım arkadaşı için ''Bravo hermanito'' yorumunda bulundu.

İrfan Can'dan "Zlatan" benzetmesi! ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Trabzonspor Oğulcan Çağlayan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.