İrfan Can transferindeki son durumu Rıdvan Dilmen anlattı!

Yorumcu Rıdvan Dilmen, İrfan Can Kahveci transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın 6 milyon euro artı bir oyuncu teklif ettiği Başakşehir'in, 10 milyon euro artı Emre Kılınç'ı istediğini açıkladı.

Onyekuru ve Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katan sarı kırmızılı ekip, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in talebi üzerine, Başakşehir ile İrfan Can transferi için pazarlık masasına oturan sarı-kırmızılılar, 4.5 milyon euroluk teklifi 6 milyon euro artı bir oyuncuya kadar yükseltti.

Konuya ilişkin NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında çarpıcı açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, aldığı bilgiyi paylaştı.

DİLMEN: SON TEKLİF 6 MİLYON EURO VE BİR OYUNCU

Galatasaray'ın peşinden koştuğu İrfan Can Kahveci'nin çok karakterli bir futbolcu olduğunu belirten Dilmen, "Galatasaray'a gitmek isteyebilir oyuncu, buna saygı duymak gerekir. Son aldığım istihbarata göre sarı kırmızılıların son teklifi 6 milyon euro ve bir oyuncu. Biliyorum Emre Kılınç değil oyuncu, ayıp olmasın diye ifade etmiyorum. Başakşehir'in de talebini biliyorum, 10 milyon euro artı Emre Kılınç" diye konuştu.

İrfan Can transferindeki son durumu Rıdvan Dilmen anlattı! ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Galatasaray Transfer Rıdvan Dilmen galatasaray transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.