İrfan Can transferinde opsiyon engeli! Galatasaray'ı zora soktu...

İrfan Can Kahveci için pes etmeyen Galatasaray'da opsiyon engeli. İki takım arasında bonservis anlaşmazlığı yaşanan transferde son şampiyonun Gençlerbirliği'ne ödeyeceği %25'lik kısım indirim olasılığını azalttı.

Galatasaray İrfan Can Kahveci transferinde pes etmiyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız futbolcu ile arasına opsiyon engeli girdi.

Başakşehir'in kapısını takas+para gibi bir çok teklif ile çalan Galatasaray'da Gençlerbirliği payı transferi zora soktu. İrfan Can Kahveci'nin bir sonraki transferi için koyulan %25'lik pay opsiyonu Başakşehir'in indirime gitmesini zorlaştırıyor.

İrfan Can Kahveci'yi transfer ediyorken atılan imzalar Başakşehir'i indirim teklifinden uzaklaştırıyor. Yıldız futbolcu için Gençlerbirliğine transferden %25 pay verecek olan son şampiyon Galatasaray'ın indirim taleplerini bu sebeple kabul edemiyor.

İRFAN CAN KAHVECİ'DE TRANSFERİ İSTİYOR

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in 1 milyon euroluk bütçelerinin olduğunu açıklamasının ardından İrfan Can Kahveci umutları tükenmeye başlamıştı. Yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak için kararlı olan sarı-kırmızılıların, bu açıklamanın ardınan da Başakşehir'in kapısını farklı tekliflerle çalarak transferi bitirme isteğinde olduğu belirtildi.

İrfan Can Kahveci'nin de Fatih Terim'i sosyal medya hesabından takibe alması yıldız futbolcunun transfere sıcak baktığı şeklinde yorumlandı.

OPSİYON ENGELİNE FENERBAHÇE DE TAKILMIŞTI

Fanatik'in haberine göre; İrfan Can Kahveci 2017 yılında 1.6 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 25'lik pay opsiyonu ile Başakşehir'e transfer oldu. O dönemde Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu yıldız futbolcu için %25'lik pay opsiyonu sarı-lacivertli ekibi vazgeçirmişti.

İrfan Can transferinde opsiyon engeli! Galatasaray'ı zora soktu... ile ilgili etiketler Süper Lig Transfer Galatasaray Başakşehir İrfan Can Kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.