İrfan Can Kahveci'ye Jorge Jesus etkisi

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen İrfan Can Kahveci müthiş potansiyeline rağmen bunu sahaya yansıtamıyordu. Tecrübeli oyuncu Jorge Jesus ile birlikte farkını ortaya koydu.

Sarı-lacivertli takıma büyük umutlarla gelen İrfan Can Kahveci müthiş potansiyeline rağmen bunu sahaya yansıtamıyordu. Ta ki Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin başına gelene kadar. Gittiği her takımda hücum oyuncularına pozitif etkisi olan deneyimli çalıştırıcının dokunuşlarıyla 27 yaşındaki futbolcu da bambaşka bir seviyeye geldi.

Jesus öncesi tüm cümleler "Yetenekli" diye başlıyor "Ama" ile devam ediyordu. İrfan Can hocasının dediklerini harfiyen yerine getirerek 'ama'ları ortadan kaldırdı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Jesus ilk izlenimleri sonrasında tecrübeli oyuncusunu çağırdı ve "Kilo vermez ve koşmazsan seni oynatmam" dedi. Neler istediğini de net şekilde anlattı. Sonuç olarak ortaya lig ve Avrupa'da 18 maçta 6 gol atıp 3 asist yapan bir İrfan Can çıktı. Kariyerinin en iyi dönemini geçiriyor.

İrfan Can Kahveci'ye Jorge Jesus etkisi ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Süper Lig Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.