Fatih Terim: İrfan Can hala bizi istiyor

Fatih Terim'den İrfan Can Kahveci transferine ilişkin flaş açıklamalar... ""Herhangi bir oyuncusu istersek ve önceliği G.Saray değilse zaten dokunmayız. Para her şey değil. Önemli olan değerler. Bu değerlerin içindeki itibar. G.Saray ayın 1'i, 17.00'ye kadar bazı ihtiyaçları için çalışmayı sürdürecektir. İrfan hala bizi istiyor ve dik duruyor."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep FK galibiyetinin ardından transferin gözde ismi İrfan Can Kahveci hakkında görüşlerini paylaştı. Terim, Fenerbahçe'in de çok istediği yıldız ismin transferine ilişkin, "Herhangi bir oyuncusu istersek ve önceliği G.Saray değilse zaten dokunmayız. Para her şey değil. Önemli olan değerler. Bu değerlerin içindeki itibar. G.Saray ayın 1'i, 17.00'ye kadar bazı ihtiyaçları için çalışmayı sürdürecektir" dedi.

Medipol Başakşehir'den ayrılması kesinleşen ve Galatasaray&Fenerbahçe kapışmasının öznesi haline gelen milli orta saha oyuncusunun Sarı-Kırmızılı formayı giymek istediğini yineleyen Terim, "İrfan da düzgün duruyor. Bize karşı ne hissettiğini biliyoruz. Herkes biliyor. Koca Galatasaray geri çekilmemelidir. Bazı fedakarlıklar yapılmalıdır. Karşılıklı istenen bir transfer hayırlısıysa olsun" sözleriyle yönetime mesaj gönderdi.

Terim'in bu sözleri, Başkan Mustafa Cengiz ve yönetici Abdürrahim Albayrak içindi... Sarı-Kırmızılı kulübün en tepesindeki iki isme "Paraya kıyın. İrfan'ı Fenerbahçe'ye kaptırmayın" mesajı olarak algılanan bu sözlerle Terim, futbolcunun ezeli rakibe gitmesi halinde taraftarın oluşturacağı baskıyı yönetimin üzerine yönlendirmeyi başardı.

FENERBAHÇE TRANSFER İÇİN BASTIRIYOR

 25 yaşındaki futbolcuyu çok isteyen Fenerbahçe bugün akşam saatlerinde Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu'yla birlikte Göksel Gümüşdağ'ın ofisinde bir transfer zirvesi gerçekleştirdi. Bu görüşmeden haberi olan Terim, maç çıkışı söylediği sözlerle İrfan Can'ın Galatasaray'ı istediğini ama transfer istedikleri gibi sonuçlanmazsa yıldız ismin "Parayı tercih ettiği" yönündeki algıyı oluşturmayı bildi.

Fatih Terim: İrfan Can hala bizi istiyor ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim İrfan Can Kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.