İrfan Can Kahveci Sevilla yolcusu

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta şampiyonluğu garantileyen Başakşehir'de başkan Göksel Gümüşdağ, katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, takımın yıldız ismi İrfan Can Kahveci'nin Sevilla'ya transfer olabileceğini aktardı.

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Başakaşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ, NTV'de açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Avrupa hedefinden bahseden İrfan Can Kahveci, "Başkan ile sezon başında sözleşme imzalarken, 'Şampiyon olup Avrupa'ya gideceğim' diye söz vermiştim. Başkan da 'Öyle bir şey olursa izin veririm' demişti. İspanya Ligi'ni istiyorum. Hedefim o." ifadelerini kullandı.

Daha sonrasında İrfan Can ile ilgili Başkan Gümüşdağ, "Fenerbahçe Mahmut'u da istedi, İrfan'ı da istedi ama hiçbirini göndermedik. Mahmut'a sormadık, bizimle olmak istediğini biliyorduk. İrfan Can'ı Sevilla takip ediyor. Hayalini Avrupa'da kurmasını söyledik." dedi.

İrfan Can Kahveci Sevilla yolcusu ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Sevilla Transfer Başakşehir Göksel Gümüşdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.