İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e ne kadar bonservis ödendi? Aziz Yıldırım açıkladı...

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, İrfan Can Kahveci transferiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Yıldırım, "İrfan Can Kahveci'yi kaça aldılar bilen var mı? Ben söylüyorum. Galatasaray ve Marsilya 4.5 milyon euro bonservis teklif etti. Biz kaça aldık? 11 milyon euro! Sakın beni yalanlamaya kalkmasınlar evrakları gösteririm. Yazık ya. Galatasaray 9 verdi diyorlar, Galatasaray'a gitmesin diye alıyorlar" dedi.

Fenerbahçe'de 1998-2018 yılları arasında 20 yıl başkanlık yaptıktan sonra koltuğu Ali Koç'a kaptıran Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında Koç ve yönetimini topa tuttu. Yıldırım, devre arasında "Galatasaray'ın elinden kapılarak" Başakşehir'den transfer edilen İrfan Can Kahveci'nin gerçek bonservis bedelini açıkladı.

31 Ocak 2021'de kadroya katılan milli orta saha oyuncusunun bonservis bedeli 7 milyon euro olarak açıklanmıştı. 25 yaşındaki İrfan Can'ın transferinde Tolga Ciğerci ile Deniz Türüç'ün tapuları da Başakşehir'e verildi. Ancak Aziz Yıldırım'a göre ödenen bonservis bedeli tam 11 milyon euro:

"İrfan Can Kahveci'yi kaça aldılar bilen var mı? Ben söylüyorum. Galatasaray ve Marsilya 4.5 milyon euro bonservis teklif etti. Biz kaça aldık? 11 milyon euro! Sakın beni yalanlamaya kalkmasınlar evrakları gösteririm. Yazık ya. Galatasaray 9 verdi diyorlar, Galatasaray'a gitmesin diye alıyorlar. Bugüne kadar 1 lira bile federasyona ödeme göstermediler. Gösterdiler veya 1-1.5!"

İÇİNE AZİZ YILDIRIM KAÇMIŞ

"Aykut Kocaman'ı tutsaydın takımda şampiyon olurdun... Ama yok içine Aziz Yıldırım kaçmış. Sen bizle yarışamazsın kardeşim. Biz sokakta büyüdük. Bilye oynayarak büyüdük. Senin gibi pamuklara sarmadılar. Biz çok dayak yedik, çok. Sen bunları yaşamadın. Bütün derdi Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon dedirtmek."

"Para yok, Fenerbahçe batmış ama sen 52 tane oyuncu alabiliyorsun. 30 milyon dolar parayla bunu hallediyorsun. Cocu'ya 1.5 milyon euro tazminat veriyorsun. Mourinho'yu getirsen daha iyiydi."

İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e ne kadar bonservis ödendi? Aziz Yıldırım açıkladı...

İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e ne kadar bonservis ödendi? Aziz Yıldırım açıkladı... ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Fenerbahçe İrfan Can Kahveci Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.