İrfan Can Kahveci, Devler Ligi'nin en iyi 11'ine seçildi

Devler Ligi'nde Leipzig'e 3 gol atarak dikkatleri üzerine çeken İrfan Can Kahveci, haftanın 11'ine seçildi. Milli orta saha oyuncusu, Arda Turan, Tuncay Şanlı ve Burak Yılmaz’dan sonra Şampiyonlar Ligi’nde bir maçta 3 gol atan 4. futbolcu olmuştu. olmayı başarmıştı.

Medipol Başakşehir'in milli yıldızı İrfan Can Kahveci, dün akşma Leipzig maçında attığı 3 golle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine seçildi.

Fatih Terim Stadı’nda oynanan ve Başakşehir’in 4-3 kaybettiği mücadelede biri frikikten olmak üzere 3 gol kaydeden 25 yaşındaki yıldız, mağlubiyete rağmen sahanın en iyi ismi olmuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'i:
Trubin (Shakhtar) Scholz (Midtjylland), Romero (Atalanta), Raphael Guerreiro (Dortmund) İrfan Can Kahveci (Başakşehir), Chiesa (Juventus), Payet (Marsilya), Lang (Club Brugge) De Ketelaere, (Club Brugge), Neymar (PSG), Giroud (Chelsea)"

İrfan Can Kahveci, Devler Ligi'nin en iyi 11'ine seçildi

İrfan Can Kahveci, Devler Ligi'nin en iyi 11'ine seçildi ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Medipol Başakşehir UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.