İrfan Can Kahveci hangi takımlı?

Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak'ın "İrfan Can Kahveci çok iyi bir Galatasaraylı" sözlerine Fenerbahçe'den yanıt gecikmedi. Sarı-Lacivertli idareci Metin Sipahioğlu bu iddiayı yalanladı. Peki, İrfan Can Kahveci hangi takımlı? İrfan Can Kahveci Galatasaraylı mı? İşte cevabı...

Fenerbahçeli yönetici Metin Sipahioğlu, İrfan Can Kahveci'nin hangi takımlı olduğu polemiklerine açıklık getirdi. FB TV'de açıklamalarda bulunan Sipahioğlu, Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak'ın "İrfan Can Kahveci çok iyi bir Galatasaraylı" sözlerine cevap verdi.

"Galatasaray asbaşkanı Fenerbahçeli oyuncuların Galatasaraylı oldukları yalanını söyledi.. Burada bir şantaj var. "Elimde bir çok oyuncunun fotoğraf var ama kimseye vermedim" diyor. İki sene önce VAR kayıtları elimizde dedi. Kimse de bunu sorgulamadı. Savcılarımız harekete geçmedi. Çok ciddi bir ithamdı. Yalanlanmayan bu manşetlerde iki konu var. Birincisi Fenerbahçeli oyuncular hakkında söylemler. Yine maalesef şantaj içerikli söylemler.

Galatasaray yönetimi yurt içindeki transferlerde usulsüzlük yapıyor. Önce oyuncuyla konuşuyor, sonra kulübüyle konuşuyor. Önce onu ikna edip, oyuncuyu yanınıza alırsanız yapacağız transfer görüşmelerinde bonservisi almanız çok daha kolay. Bu UEFA'nın, FIFA'nın ve TFF'nin kurallarına aykırı bir olaydır.

Oğulcan Çağlayan olayında resmiyete dökülmüş. Oyuncunun aldığı usulsüz transfer cezası var. Anadolu kulüplerinin tamamı bundan rahatsız. Önce oyuncuyla anlaşılıyor. Her zaman TFF, UEFA ve FIFA kurallarına riayet ederek transfer yapıyoruz. Fenerbahçe'nin yapacağı transfer varsa önce oyuncunun kulübüyle ondan sonra oyuncuyla konuşuyorlar. Geçen sene de Vedat için aynı görüşmeleri yapmışlardı. Vedat gibi bir oyuncu için "Rize'de bir Aslan yatıyor" denildi ve onu zorladılar. "Vedat çok iyi bir Galatasaraylıdır" diye oyuncuyu manipüle etmeye çalıştılar. İrfan Can için de "Çok iyi Galatasaraylıdır" diyorlar. Başakşehir'de oynanırken İrfan Can'ın bir video'su var.

İrfan Can Kahveci hangi takımlı?

(İrfan Can Kahveci'nin "Örnek aldığım bir futbolcu Emre Ağabey vardır. Onu hayranlıkla izliyordum. Beraber de oynadık. Yabancı olarak da Alex'i örnek aldım" sözleri ekrana getirildi)

Emre ve Alex, Fenerbahçe'nin çok önemli iki efsanesi. Çok net belli ki İrfan'ın hangi takıma sempatisi var. Bu video'da belli.

Maalesef onların sözünün bir itibarı da kalmamıştır. Vedat'a hasta G.Saraylı demek, İrfan için aynı cümleleri kurmak meziyet ister. Madem bu kadar fotoğrafınız var. Vedat Muriç, Mert Hakan ve İrfan Can Kahveci ile vakit geçirmişsiniz. Ama Fenerbahçe gelmiş işi bitirmiş. Bir kaç günde bunu yapmış. Bizim yönetim kurulumuz da İrfan Can Kahveci'yi istedi, bir kaç günde imzaladı. Madem bu kadar resim var. Nasıl imzalayamadınız? F.Bahçe nasıl gelmiş elinizden almış?

İrfan Can Kahveci hangi takımlı? ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Fenerbahçe Galatasaray Metin Sipahioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.